Alaosastotoiminnan kehittämisseminaari 27.5.2019
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Alaosastotoiminnan kehittämisseminaari 27.5.2019

Pappisliiton ja Kanttori-urkuriliiton nelisenkymmentä valtakunnallista ja alueellista alaosastoa toimivat kohtaamispaikkoina jäsenilleen. Ne kehittävät ammatti-identiteettiä ja työtapoja omalla alueellaan ja omassa ammattiryhmässään. 

Osa yhdistyksistä toimii rekisteröityinä yhdistyksinä ja osa vapaamuotoisemmin. 

AKIlaiset liitot ovat nyt kehittämässä alaosastotoimintaansa. Etsimme keinoja alaosastotoiminnan tukemiseen, osallistamiseen sekä yhteistyön suunnitteluun.

Toivotamme tervetulleeksi valmiit alaosastoaktiivit tai vasta toimintaa suunnittelevaat. Tule jakamaan näkemyksesi alaosastotoiminnan kehittämisestä ja tukemisesta.

Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä.

 

Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Huhtikuu 2019 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille