Opiskelijatoimikunnan jäsenten esittely
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Opiskelijatoimikunnan jäsenten esittely

Maria Aaltonen                                                                               

Morjens! Olen Maria Aaltonen, syntyjään Pälkäneeltä, ja opiskelen kirkkomusiikkia Helsingissä. Suomen Kanttori-urkuriliiton opiskelijatoimikunnan lisäksi olen mukana Kimu ry:n, Helsingin kirkkomusiikin opiskelijoiden opiskelijajärjestön hallituksessa, jossa toimin taloudenhoitajana sekä olen vastuussa sosiaalisesta mediasta.  

 

Anni Nousiainen                                                                            

Olen Anni Nousiainen, ja opiskelen Sibelius-Akatemiassa Helsingissä. Aloitin kirkkomusiikkiopintoni Tampereen ammattikorkeakoulussa, josta valmistuin jouluna 2017. Opintojeni syventymiskohde on urkujensoitto, mutta minua kiinnostaa kovasti myös kuoronjohto ja pedagogiikka. Olen tehnyt kanttorin töitä koko opiskeluaikani, ja siksi olen kokenut tärkeäksi kuulua liittoon ja osallistua sen toimintaan.

 

Sanna Saarenpää                                                                          

Olen Sanna Saarenpää, Kurikasta tuleva jämpti etelä-pohjalainen. Valmistuin Oulun ammattikorkeakoulusta muusikoksi, mutta päätin lähteä jatkamaan kirkkomusiikin opiskelua päätyen Sibelius-Akatemian Kuopion yksikköön. Toimin Suomen Kanttori-urkuriliiton opiskelijatoimikunnan puheenjohtajana ensimmäistä kautta.

 

Kristian Saarinen                                                                          

Hei, olen Kristian Saarinen kirkkomusiikin opiskelija. Opiskelen Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kirkkomusiikin aineryhmässä Kuopion yksikössä. Pidän kovasti urkujen soitosta, ja tulenkin syventymään opinnoissani siihen. Toimin Kuopion opiskelijoiden ainejärjestön puheenjohtajana, Sibelius-Akatemian johtokunnan opiskelijajäsenenä sekä Suomen kanttori-urkuriliiton opiskelijatoimikunnan jäsenenä.

 

Teemu Suominen                                                                          

Olen Teemu Suominen ja opiskelen kirkkomusiikkia neljättä vuotta ja urkupedagogiikkaa toista vuotta Oulun ammattikorkeakoulussa. Valmistun kirkkomuusikon tutkintoon tänä keväänä. Pääaineena minulla on urkujen soitto, mutta tykkään panostaa myös kuoronjohtoon ja lauluun kuin ne olisivat pääaineitani. SKUL:n opiskelijatoimikunnassa toimiminen antaa hyvän näköalapaikan sekä vaikutusmahdollisuuden ammattikuntamme asioihin.                                                                         

                                                                         

 

                                                                             

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1184-uusin-crux-lehti-4-2020
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille