Teologiliiton excusarja
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Teologiliiton excusarja: Teologi johdossa

Teologiliitto ja TYT järjestävät yhdessä excursiosarjan  generalistiteologit työelämässä -teemalla. Tutustumme kolmessa kohteessa teologeihin mitä erilaisimmissa työympäristöissä. Millaista on teologin työ it-yrityksessä tai kansalaisjärjestössä? Mitä valmiuksia asiantuntijayhteisössä esimiehenä toimimiseen teologinen antaa?

Vierailusarja käsittää seuraavat kohteet:

1.4. Innofactor OYJ, Mikko Myllys: Vice President, Productized Solutions. Vierailu alkaa klo. 14:00, osoite  Keilaranta 9, Espoo. Mukaan mahtuu 30 osallistujaa.

6.5. Hyy-yhtymä, Leena Pihlajamäki: Liiketoimintajohtaja. Vierailu alkaa klo. 15:00, osoite Kaivokatu 10. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Yeesi ry:n vierailu on siirretty syksyyn 2019 johtuen vierailun isännän aikatauluista. Pahoittelemme vaivaa.

Excursioihin mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, joten ole nopea. Ilmoittautua voit vain yhteen tai vaikka kaikkiin käyntikohteisiin. Excut ovat maksuttomia, paikat vierailuille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vierailuilla on kahvitarjoilu, joten ilmoitathan erityisruokavaliosi.
Ilmoittautuminen on sitova, no show - maksu peruuttamatta jättämisestä on 10€.

Lisätietoja saat Kirkon akateemisten asiantuntija Vesa Engströmiltä tai TYT:n työelämävastaava Anni-Sofia Nikiltä.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Teologiliiton ja TYT:n työelämä-excusarja
*
Osallistun seuraaville excursioille*
Nimi
*
Puhelinnro
*
Sähköpostiosoite
Erikoisruokavalio, mikä
Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille