Romanian opintomatka 20. - 28.9.19
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Romanian opintomatka 20. - 28.9.19

Tutustumme Romanian unkarinkielisen vähemmistön, erityisesti luterilaisen kirkon, seurakuntaelämään ja oloihin. Luomme yhteyksiä paikallisiin pappeihin ja kirkon toimijoihin. Tutustumme myös maan historiaan ja vierailemme mm. Bukarestin Kansan Talossa eli nykyisessä parlamenttirakennuksessa.

Matkanjohtajina toimivat Itä-Suomen yliopiston käytännöllisen teologian emeritusprofessori Paavo Kettunen ja AKIn apulaistoiminnanjohtaja Merja Laaksamo **@**.

Opintomatkan hinta asettuu 1200-1400 euron tienoille. Hinta tarkentuu lähiaikoina, kun saamme alustavat lentovaraukset tehtyä.

Opintomatkalle voivat osallistua Pappisliiton jäsenet puolisoineen. Pappisliiton jäsenten on mahdollista saada liiton matka-apuraha (350 €) kuuden täyden vuoden välein.

Matkalle ilmoittautuminen on päättynyt.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
PAPPISLIITON OPINTOMATKA
Romania 20. - 28.9.2019
*
Nimi
*
Osoite
*
Puhelinnumero
*
Sähköpostiosoite
Erikoisruokavalio, mikä
Majoitus


Huonetoveritoiveeni
Mukaan lähtevän puolison tiedot
Puolison nimi
Puolison puhelinnro
Sähköpostiosoite
Jäsenyys
Puolison erikoisruokavalio, mikä
Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille