Jäsenpalvelut yrittäjälle
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Jäsenpalvelut yrittäjälle

AKIn jäsenenä saat alennusta laskutuspalveluista sekä VirtuaaliLakimiespalvelun!

Mikäli yrityksen tai toiminimen perustaminen ei tunnu omalta, voit käyttää laskutusta varten laskutuspalveluita. Ne huolehtivat veroista, vakuutusmaksuista sekä muista paperitöistä. 

Kirkon akateemisten jäsenenä saat alennusta kahdelta palveluntarjoajalta UKKO.fi:ltä sekä OP-kevytyrittäjäpalvelusta. 

AKIn jäsenenä saat myös kustannuksetta Fondian VirtuaaliLakimies-palvelun ja Suomen yrittäjien laajan palvelupaketin yhteistyöhintaan. Lisää tietoa edempänä tällä sivulla!

Alennusta ukko.fi:n palvelumaksuista

Kirkon akateemisten jäsenet saavat UKKO.fi:n palveluista 20 % alennuksen. Jäsenhinta on 4 % laskutuksen arvonlisäverottomasta loppusummasta, normaalisti 5 %.

Jäsenhinnan saat ilmoittamalla asiakaspalveluun olevasi AKIn jäsen. 

Huomaa, laskutuspalveluiden käyttäjät tulkitaan usein työttömyysturvan kannalta yrittäjiksi tai sivutoimisiksi yrittäjiksi. Tämä saattaa vaikuttaa työttömyysturvaasi.

Lisätietoa UKKO.fi:n palveluista ja palvelun käyttöönotto UKKO.fi:n sivuilta.

 

Alennusta OP-kevytyrittäjäpalvelusta

AKIn jäsenet saavat 20% alennuksen OP Kevytyrittäjä -palvelusta ilmoittamalla jäsennumerosi palvelua käyttöönottaessasi.

OP Kevytyrittäjä -palvelu hoitaa paperityöt, veroilmoitukset ja maksut puolestasi, jolloin voit itse keskittyä yritystoimintaasi. Saat halutessasi Y-tunnuksen OP Kevytyrittäjä -palvelun välityksellä eli sinusta tulee ihan oikea yrittäjä. Toiminnan ollessa pienimuotoista yrittäjyytesi voidaan katsoa sivutoimiseksi. Lisätietoja OP:n sivuilta

 

VirtuaaliLakimies

VirtuaaliLakimies on lakipalveluyritys Fondian sähköinen lakitietopankki, josta löydät juridista perustietoa päivittäisliiketoiminnan tueksi. Palvelu sisältää yli 1700 suomen- ja englanninkielistä juridisia kysymyksiä käsittelevää artikkelia yrittäjille keskeisistä aiheista. Lisäksi löydät palvelusta yli 150 asiakirjamallia laatimisohjeineen sekä hyödyllisiä tarkistuslistoja. Palvelu myös tarjoaa lisätietoja kaipaaville hyödyllisiä linkkejä lakeihin ja muihin tietolähteisiin.

AKIn jäsenenä saat maksuttoman pääsyn VirtuaaliLakimies –palveluun. Palvelun normaalihinta on 240 € vuodessa.

VirtuaaliLakimies -palvelu kattaa 10 liike-elämän tärkeintä juridiikan aluetta:

 • Henkilöstö ja esimiestyö
 • Liiketoimintasopimukset
 • Tietosuoja
 • Kuluttajansuoja ja tuotevastuu
 • Yhtiöoikeus
 • Rahoitus ja yritysjärjestelyt
 • Julkiset hankinnat ja kilpailuoikeus
 • Ympäristöoikeus ja rakentaminen
 • Yrityksen omaisuus
 • Talous

Palvelun käyttöönotto tapahtuu rekisteröitymällä osoitteessa www.virtuaalilakimies.fi ja antamalla kampanjakoodi. Kampanjakoodin löydät kirjautumalla sisään AKIn verkkosivujen jäsenalueelle

AKIn jäsenetuna saatavan maksuttoman VirtuaaliLakimies -palvelun lisäksi voit lisämaksusta hyödyntää myös Fondian muita palveluja. Työoikeuteen liittyvissä asioissa ota yhteyttä AKIn lakimiehiin.

 

Suomen Yrittäjien palvelupaketti edullisesti

Kirkon akateemiset AKI on Akavalaiset yrittäjät ry:n jäsenjärjestö. Yrittäjä, voit jäsenämme hankkia itsellesi Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin hintaan 90 euroa vuodessa. Palvelupaketti sisältää Suomen yrittäjien jäsenedut, mutta ei jäsenyyttä sen paikallisyhdistyksissä. Voit hankkia palvelupaketin suoraan Suomen Yrittäjien kotisivuilta.

Palvelupaketti sisältää:

 • Yrittäjäsanomat – jäsenlehti 6 numeroa vuodessa
 • Asiakirjapankki
 • neuvontapalvelut
 • jäsenkortti ja muut jäsenedut
 • seminaarit ja koulutukset jäsenhintaan
 • näkyvyys uudistetussa Synergiassa jäsenen niin halutessasi
 • kirjautuminen jäsensivuille omalla jäsennumerolla
 • Suomen Yrittäjien uutiskirje kaksi kertaa kuukaudessa, niin halutessasi

 

Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1199-uusin-crux-lehti-1-2021
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille