Ammattiyhdistysten jalkapallon mestaruusturnaus 23-24.3.2019
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Ammattiyhdistysten jalkapallon mestaruusturnaus 23-24.3.2019

Liitto osallistuu jälleen ainoana Akavalaisena liittona ammattiyhdistysten mestaruusturnaukseen Lahden Mukkulassa 23-24.3.2019. Turnaus pelataan isolla kentällä normaalein 11vs11 joukkuein. Pelipaikkana on Mukkulan jalkapallohalli, alustana tekonurmi. Peliaika on 2x25min, pelejä joukkueelle tulee viikonlopun aikana menestyksestä riippuen 4-6.

Liity nyt AKIn joukkueeseen! Mukaan mahtuu 20 pelaajaa (18 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia). Ensisijaisesti etsitään koko viikonlopuksi osallistuvia, mutta myös vain toisena päivänä voi tulla pelaamaan, mikäli osallistujia ei muutoin ole riittävästi.

AKI tarjoaa turnauksen, leirikeskusmajoituksen aamupalalla ja turnausvälipalat. Pelipaita tulee liitolta, mutta muut varusteet tulee olla pelaajalla itsellään (shortsit, säärisuojat, sukat, nappikset). matkat Lahteen ja turnauksen aikaiset ruokailut jokainen kustantantaa itse. Sukupuolella, iällä tai koulutustaustalla ei ole väliä, mutta jonkinlaista kokemusta lajin parista edellytetään. Turnaukseen ovat tervetulleita kaikki AKIn perusliittojen (Pappisliitto, Kanttori-urkuriliitto, Teologiliitto) jäsenet, jäsenlajista riippumatta.

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella. Lisätietoja saa vesa.engstrom(at)akiliitot.fi

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Osallistun AY-jalkapallon mestaruusturnaukseen 23-24.3.2019.
*
Kirjoita kentän nimi
Valitse sopivat vaihtoehdot osallistumiseen ja majoitukseen liittyen:
Kulkeminen
Valitse sopivat vaihtoehdot kulkemiseen liittyen:Tarkennuksia
Voit tarkemmin kuvata matkareittisi ja ilmoittaa mikäli autoosi mahtuu muitakin. Samoin jos sinulla on kyytitarpeita, voit ilmoittaa niistäkin.
*
Pelikokemus, mieluisin pelipaikka
Kuvaile lyhyesti pelikokemuksesi
*
Nimi:
*
Osoite:
*
Puhelinnumero:
*
Sähköpostiosoite
Jäsennumero
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Marraskuu 2018 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille