Minna Raassina Kanttori-urkuriliiton puheenjohtajaksi
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Minna Raassina Kanttori-urkuriliiton puheenjohtajaksi

Suomen Kanttori-urkuriliiton puheenjohtajaksi vuosiksi 2019–2020 on valittu johtava kanttori Minna Raassina. Valinnan teki Kanttori-urkuriliiton valtuusto kokouksessaan 21.11.2018 Helsingissä.

Minna Raassina on työskennellyt Savonlinnan seurakunnassa vuodesta 2006 alkaen. Aikaisemmin hän on toiminut Suomen Kanttori-urkuriliiton valtuustossa ja AKIn yhdenvertaisuustyöryhmässä.

– Tärkeimpänä asiana näen kanttoreiden työssäjaksamisen ja siihen liittyen liiton työskentelyn kohti parempaa työelämää, sanoo Kanttori-urkuriliiton vastavalittu puheenjohtaja Minna Raassina.

Valtuusto suoritti myös hallituksen täydennysvaalin erovuoroisten tilalle. Hallitukseen valittiin jatkokaudelle Markku Hekkala ja uutena jäsenenä Anna Marte. Heikki Ali-Löytyn ja Keijo Piiraisen vuonna 2018 alkanut kausi jatkuu vuoteen 2019 saakka. Hallituksen varajäseniksi vuodelle 2019 valittiin Pia Bengts, Hanna-Riikka Inkeroinen ja Johanna Laasio.

Lisätietoja:
Minna Raassina, puheenjohtaja, p. 044 7768 060
Jussi Junni, toiminnanjohtaja, p. 044 744 7041

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille