Ulla Ruusukalliosta Pappisliiton puheenjohtaja
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Ulla Ruusukalliosta Pappisliiton puheenjohtaja

Suomen kirkon pappisliiton puheenjohtajaksi vuosiksi 2019–2020 on valittu sairaalapastori Ulla Ruusukallio. Valinnan teki Pappisliiton valtuusto kokouksessaan 21.11.2018 Helsingissä.

Ulla Ruusukallio on työskennellyt Tampereen seurakuntayhtymän sairaalapastorina vuodesta 2009 alkaen. Aikaisemmin hän on toiminut Pappisliiton sekä Kirkon akateemiset AKI ry:n valtuustojen ja hallitusten jäsenenä.

– Valinta tuli minulle yllätyksenä, vaikka ehdolla olinkin. Olen kiitollinen kaikesta saamastani huomiosta ja liikutusta nieleskellen mietin, miten pystyn jatkossa olemaan kaiken tämän luottamuksen arvoinen! Kiitos teille jokaiselle, jonka kanssa olen saanut ja saan tehdä yhteistyötä, sanoo Pappisliiton vastavalittu puheenjohtaja Ulla Ruusukallio.

Valtuusto suoritti myös hallituksen täydennysvaalin erovuoroisten tilalle. Hallitukseen valittiin jatkokaudelle Annamari Simpanen sekä uusina jäseninä Alma-Helena Tuiskula, Mats Lindgård ja Mirja-Liisa Lindström. Mikko Huhtalan, Sari Järnforsin, Raija Korhosen, Osmo Luukkosen ja Teemu Paarlahden vuonna 2018 alkanut kausi jatkuu vuoteen 2019 saakka.

Lisätietoja:

Ulla Ruusukallio, puheenjohtaja, p. 050 356 6090
Jussi Junni, toiminnanjohtaja, p. 044 744 7041

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille