Teologiliiton ensimmäinen vuosi oli kasvun aikaa
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Teologiliiton ensimmäinen vuosi oli kasvun aikaa

Teologiliiton ensimmäinen vuosi toi nopeaa kasvua ja jäsenistön näköistä sisältöä. Suomen teologiliiton vuosikokous kokoontui 12.11. illalla Ravintola Loisteeseen arvioimaan kulunutta ja katsomaan kohti uutta.

Ensimmäisen toimintavuotensa aikana Teologiliitto on kasvanut voimakkaasti. Liiton ensimmäisenä puheenjohtajana toiminut Leena Pihlajamäki arvioi vahvojen verkostojen olevan liiton vahvuus. Afterwork-tapahtumat sekä jäsenistön näköiset sisällöt ovat vauhdittaneet jäsenhankintaa.

Liiton hallituksen jäsen Sara Järvinen arvioi teologiliiton löytäneen opiskelijat hyvin. Hän evästi uutta hallitusta pysymään relevanttina ja huomioimaan opiskelijat toiminnassaan.

Uuden hallituksen jäseniksi kaksivuotiskaudelle valittiin Torsti Henttinen, Laura Leipakka ja Mikko Myllys. Puheenjohtajaksi valittiin Saara Nykänen.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin AKI-yhteisön päivitetty perussopimus, jossa Suomen teologiliitto huomioidaan osaksi AKI-yhteisöä. Vuosikokous hyväksyi myös AKIn tavoite- ja toimenpideohjelman vuosille 2019-2022.

Kokouksessa käsiteltiin myös muut sääntömääräiset asiat, kuten toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle vuodelle.

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1184-uusin-crux-lehti-4-2020
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille