Teologiliiton ensimmäinen vuosi oli kasvun aikaa
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Teologiliiton ensimmäinen vuosi oli kasvun aikaa

Teologiliiton ensimmäinen vuosi toi nopeaa kasvua ja jäsenistön näköistä sisältöä. Suomen teologiliiton vuosikokous kokoontui 12.11. illalla Ravintola Loisteeseen arvioimaan kulunutta ja katsomaan kohti uutta.

Ensimmäisen toimintavuotensa aikana Teologiliitto on kasvanut voimakkaasti. Liiton ensimmäisenä puheenjohtajana toiminut Leena Pihlajamäki arvioi vahvojen verkostojen olevan liiton vahvuus. Afterwork-tapahtumat sekä jäsenistön näköiset sisällöt ovat vauhdittaneet jäsenhankintaa.

Liiton hallituksen jäsen Sara Järvinen arvioi teologiliiton löytäneen opiskelijat hyvin. Hän evästi uutta hallitusta pysymään relevanttina ja huomioimaan opiskelijat toiminnassaan.

Uuden hallituksen jäseniksi kaksivuotiskaudelle valittiin Torsti Henttinen, Laura Leipakka ja Mikko Myllys. Puheenjohtajaksi valittiin Saara Nykänen.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin AKI-yhteisön päivitetty perussopimus, jossa Suomen teologiliitto huomioidaan osaksi AKI-yhteisöä. Vuosikokous hyväksyi myös AKIn tavoite- ja toimenpideohjelman vuosille 2019-2022.

Kokouksessa käsiteltiin myös muut sääntömääräiset asiat, kuten toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle vuodelle.