Hae järjestökoordinaattoriksi!
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Järjestökoordinaattorin tehtävä haettavana

AKIssa on ke 22.8.2018 mennessä haettavissa järjestökoordinaattorin tehtävä. Työ alkaa viimeistään 1.11.2018.

Kirkon akateemiset – Kyrkans akademiker AKI r.y. on pappien, kanttorien ja teologien akavalainen työmarkkinajärjestö, jolla on noin 5 700 jäsentä. AKIn jäsenliittoja ovat Suomen Kanttori-urkuriliitto, Suomen kirkon pappisliitto ja Suomen teologiliitto.


Palvelukseen halutaan

JÄRJESTÖKOORDINAATTORI

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa, kuitenkin viimeistään marraskuun alusta. Työsuhteessa on koeaika.

Tehtävänäsi on koordinoida liiton jäsenhankintaa ja jäsenpalvelujen kokonaisuutta, vastata kokous- ja tapahtumajärjestelyistä, toimia tietojärjestelmien pääkäyttäjänä ja kehittäjänä sekä muutoinkin hoitaa AKI-yhteisön hallintoa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta järjestössä työskentelystä, erinomaista suomen ja hyvää ruotsin ja englannin kielten taitoa, hallinnollista ja tietoteknistä osaamista sekä projektinhallinnan taitoja. Eduksi katsomme myös, jos sinulla on kokemusta markkinoinnista, palvelumuotoilusta ja asiakaspalvelusta. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kirkolliseen työmarkkinapolitiikkaan, innostavan työyhteisön sekä hyvät työsuhde-edut.

Jos sinusta tuntuu, että haluat tulla meille töihin, lähetä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään ke 22.8. klo 12 mennessä. Haastattelut järjestetään ti 28.8.2018 AKIn toimistolla Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa AKIn toiminnanjohtaja Jussi Junni, p. 044 744 7041 tai **@**.
 

Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Elokuu 2018 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille