Eero Annala in memoriam
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Eero Annala in memoriam

Suomen Kanttori-urkuriliiton entinen puheenjohtaja Eero Annala on saanut kutsun tästä ajasta.

Suomen Kanttori-urkuriliiton entinen puheenjohtaja, kanttori, MuM Eero Annala (s. 1960) menehtyi sairauden uuvuttamana kirkastussunnuntaina 15.7.2018.

Eero Annala toimi Suomen Kanttori-urkuriliiton puheenjohtajana sekä Kirkon akateemiset AKI ry:n varapuheenjohtajana vuosina 2012–2016, jolloin hän oli myös Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn kirkon neuvottelukunnan jäsen. Tätä ennen hän toimi Suomen Kanttori-urkuriliiton ja Kirkon akateemisten valtuustojen jäsenenä vuosina 2005–2012.

Eero Annalalle myönnettiin Akavan pronssinen ansiomerkki hopeisin lehvin vuonna 2016.

Eero Annala työskenteli vuodesta 1990 alkaen Keravan seurakunnan kanttorina sekä vuosina 1998–2004 Helsingin hiippakunnan sivutoimisena hiippakuntakanttorina. Hän toimi kolmen vuosikymmenen ajan tulevien kanttorien kouluttajana tuntiopettajan tehtävässä Taideyliopiston Sibelius-akatemiassa.

AKI-yhteisö muistaa Eeron hänen vahvasta koulutuspoliittisesta osaamisestaan sekä lämpimästä ja hyväntahtoisesta suhtautumisestaan kaikkiin kohtaamiinsa ihmisiin.

Sun, Isä, tahtoos tyytyen
saa sydän levon suloisen.

– VK 377:3

Eero Annala (1960–2018).

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille