Urkusafari - Orgelsafari 2018
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kaikki urut yhdessä soimaan Mikkelinpäiväviikonloppuna

Urkusafari 2018 kutsuu jälleen!

Urut soivat ympäri Suomea jo kolmatta kertaa. Kokkolanseudun Urkuseura ja Organum-seura yhdessä Suomen Kirkkomusiikkiliiton ja Suomen kanttori-urkuriliiton kanssa haastavat kaikki Suomen urkujen omistajat ja haltijat Urkusafariin 2018! Safariviikonloppu on 28.-30.9. Safariin voi osallistua järjestämällä konsertin, urkumessun, urkuesittelyn, oppitunnin, luennon, urkuretken, urkuseikkailun…. aivan mitä tahansa keksittekään!

Tulevan Urkusafarin tilaisuuksia varten tilaisuuksien järjestäjät voivat ladata Suomen Kirkkomusiikkiliiton ja Suomen kanttori-urkuriliiton internetsivuilta juliste- ja käsiohjelmapohjan. Jokainen tapahtumanjärjestäjä voi muokata pohjia omiin tarpeisiinsa. Kukin tapahtumanjärjestäjä vastaa itse tilaisuudestaan, mutta toivomme, että ilmoitatte tilaisuudestanne Kokkolanseudun Urkuseuran tai Organum-seuran sähköpostiosoitteeseen, jotta voimme seurata, kuinka laajalle Urkusafari yltää!

**@** tai **@**

Urkusafariterveisin

Markku Hekkala, Kokkolanseudun Urkuseuran pj.
Tomi Satomaa, Organum-seuran pj.


doc liite

Urkusafari 2018 Julistepohja (A3)

jpg liite

Urkusafari 2018 Flyer suomeksi

jpg liite

Orgelsafari 2018 Flyer på svenska

Tapahtuman juliste- ja käsiohjelmapohja. Ylemmät kuvat ovat linkkejä flyereihin. Julistepohja löytyy erillisestä doc-tiedostosta.