Urkusafari - Orgelsafari 2018
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kaikki urut yhdessä soimaan Mikkelinpäiväviikonloppuna

Urkusafari 2018 kutsuu jälleen!

Urut soivat ympäri Suomea jo kolmatta kertaa. Kokkolanseudun Urkuseura ja Organum-seura yhdessä Suomen Kirkkomusiikkiliiton ja Suomen kanttori-urkuriliiton kanssa haastavat kaikki Suomen urkujen omistajat ja haltijat Urkusafariin 2018! Safariviikonloppu on 28.-30.9. Safariin voi osallistua järjestämällä konsertin, urkumessun, urkuesittelyn, oppitunnin, luennon, urkuretken, urkuseikkailun…. aivan mitä tahansa keksittekään!

Tulevan Urkusafarin tilaisuuksia varten tilaisuuksien järjestäjät voivat ladata Suomen Kirkkomusiikkiliiton ja Suomen kanttori-urkuriliiton internetsivuilta juliste- ja käsiohjelmapohjan. Jokainen tapahtumanjärjestäjä voi muokata pohjia omiin tarpeisiinsa. Kukin tapahtumanjärjestäjä vastaa itse tilaisuudestaan, mutta toivomme, että ilmoitatte tilaisuudestanne Kokkolanseudun Urkuseuran tai Organum-seuran sähköpostiosoitteeseen, jotta voimme seurata, kuinka laajalle Urkusafari yltää!

**@** tai **@**

Urkusafariterveisin

Markku Hekkala, Kokkolanseudun Urkuseuran pj.
Tomi Satomaa, Organum-seuran pj.


doc liite

Urkusafari 2018 Julistepohja (A3)

jpg liite

Urkusafari 2018 Flyer suomeksi

jpg liite

Orgelsafari 2018 Flyer på svenska

Tapahtuman juliste- ja käsiohjelmapohja. Ylemmät kuvat ovat linkkejä flyereihin. Julistepohja löytyy erillisestä doc-tiedostosta.

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille