Teologiliiton edustajat AKIn valtuustoon valittu
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Teologiliiton edustajat AKIn valtuustoon valittu

AKIn valtuuston täydennysvaalissa valtuustoon valittiin viisi jäsentä Teologiliiton asettamista ehdokkaista sekä heille varajäsenet Teologit yhdessä -listalta. Valtuutettujen toimikausi on 2018–2021.

Varsinaiset valtuuston jäsenet (suluissa vertausluku/äänimäärä):

Leipakka, Laura (18/4)
Luoto, Heikki (9/3)
Luoma, Ella (6/3)
Myllys, Mikko (4,5/3)
Lampinen-Enqvist, Olli (3,6/2)

Varajäsenet (suluissa vertausluku/äänimäärä):

Nykänen, Saara (3/1)
Alstola, Tero (2,6/1)
Pihlajamäki, Leena (2,3/1)
Kuparinen, Venla (2/0)

 

Vaaleja varten Suomen teologiliiton jäsenen perustivat yhden valitsijayhdistyksen. Ehdokkaiden nimet ja valitsijayhdistyksen allekirjoittajat käyvät ilmi ehdokasluettelosta.

AKIn valtuusto päätti 2.5.2018 täydennysvaalin toimittamisesta Teologiliiton jäsenten osalta, jotta AKIn valtuustoon saadaan myös Teologiliiton edustajat. Täydennysvaali toimitettiin 22.-29.10.2018 sähköisenä äänestyksenä. Äänestysprosentti vaaleissa oli 30,5.
 

Kirkon akateemiset AKI r.y:n sääntöjen mukaan liiton ylintä päätösvaltaa käyttää valtuusto, jonka jäsenet valitaan vaaleilla joka neljäs vuosi. Kanttori-urkuriliiton ja Pappisliiton jäsenten osalta vaali on toimitettu alkuvuodesta 2018.

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille