AKIn valtuuston täydennysvaali Suomen teologiliiton jäsenille
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

AKIn valtuuston täydennysvaali Suomen teologiliiton jäsenille

Mikä on AKIn valtuusto?

Kirkon akateemiset AKI r.y:n sääntöjen mukaan liiton ylintä päätösvaltaa käyttää valtuusto, jonka jäsenet valitaan vaaleilla joka neljäs vuosi.Kanttori-urkuriliiton ja Pappisliiton jäsenten osalta vaali on toimitettu alkuvuodesta 2018. Valtuutettujen toimikausi on 2018–2021.

Mikä on valtuuston täydennysvaali?

AKIn valtuusto on 2.5.2018 päättänyt täydennysvaalin toimittamisesta Teologiliiton jäsenten osalta. Täydennysvaali toimitetaan 22.-29.10.2018.

Täydennysvaalissa valtuustoon valitaan viisi jäsentä Teologiliiton asettamista ehdokkaista sekä heille varajäsenet.

Äänioikeutetut ja äänioikeuden käyttäminen

Äänestys tapahtuu siten, että Teologiliiton varsinaisella jäsenellä on oikeus äänestää yhtä ehdokasta. Varsinaisia jäseniä ovat liiton muut kuin opiskelija-, eläkeläis-, kunniaja kannatusjäsenet.

Vaaleja varten Suomen teologiliiton jäsenen ovat perustaneet yhden valitsijayhdistyksen. Ehdokkaiden nimet ja valitsijayhdistyksen allekirjoittajat käyvät ilmi ehdokasluettelosta.

Vaali suoritetaan sähköisenä äänestyksenä ajalla 22.–29.10.2018. Sähköinen äänestys tapahtuu Valtuuston täydennysvaali 2018 -linkin kautta. Saat myös henkilökohtaisen äänestyslinkin sähköpostiisi. Jollet saa sähköpostia, toimi näin:

  • Kirjaudu jäsentietoihisi. Kirjautumista varten tarvitset jäsennumeron ja salasanan. Jäsennumeron löydät jäsenkortista tai Cruxin osoitelipukkeesta. Unohtuneen salasanan saat tilattua sivulla olevasta linkistä siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on merkitty jäsenrekisteriin.
  • Omien tietojen ylälaidassa olevaa linkkiä Äänestä – valtuuston täydennysvaali 2018 klikkaamalla sinulle avautuu luettelo ehdokkaista.
  • Valitse listasta mieleisesi ehdokas ja paina Jatka-painiketta. Vahvista antamasi ääni.
  • Äänestysaikaa sinulla on 29.10. klo 12 asti.
  • Mikäli äänestäminen ei jostakin syystä onnistu, ole ystävällinen ja ota yhteyttä toimistoon (**@** tai 09 4270 1503).
     

Ääntenlaskutilaisuus

Vaalilautakunta kokoontuu laskemaan äänet ja toteamaan vaalin tuloksen 29.10.2018 klo 15. Vaalin tulos valmistunee klo 16.
 

Vaalilautakunta
AKIn sääntöjen mukaan AKIn hallitus on asettanut vaalilautakunnan, jonka tehtävänä on toimittaa vaali. Vaalilautakunnan puheenjohtajana on Mikko Myllys, varapuheenjohtajana Tero Alstola sekä jäsenenä Laura Leipakka. Sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Jussi Junni.