Teologiliitto hakee uutta hallituksen opiskelijajäsentä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Teologiliitto hakee uutta hallituksen opiskelijajäsentä

Suomen teologiliitto hakee avoimella haulla uutta hallituksen opiskelijajäsentä.

Mikäli tehtävä kiinnostaa, niin lähetä meille hakemuksesi linkistä avautuvalla lomakkeella.

Edellytämme hakijalta Teologiliiton opiskelijajäsenyyttä ja kykyä sitoutua hallituksen työskentelyyn. Arvostamme aiempaa kokemusta opiskelija- ja/tai järjestötoiminnasta  sekä innokkutta vaikuttaa Teologiliitossa opiskelijanäkökulmasta.

Hakuaikaa on 31.5. saakka. Opiskelijajäsenen valinta tapahtuu liiton hallituksen kokouksessa 4.6. Ilmoitamme valinnasta kaikille hakijoille.

Opiskelijajäsenen toimikausi on tämän hallituskauden loppuun eli liiton vuosikokoukseen saakka. Sama henkilö voidaan valita jatkamaan opiskelijajäsenenä hallituksen kutsusta toiselle kaudelle.

Teologiliiton hallituksen opiskelijajäsenenä pääset aitiopaikalle kehittämään uutta ammattiliittoa (perustettu 2017). Teologiliitto on Kirkon akateemisten AKI ry:n perusliitto, eli kuuluu samaan organisaatioon kuin Pappisliitto ja Kanttori-Urkuriliitto. Teologiliitto on generalistiteologien oma ammattiliitto, joka keskittyy järjestöissä, liike-elämässä tai julkishallinon organisaatioissa työskentelevien teologien aseman parantamiseen.

Nuoren liiton toiminta on ketterää, dynaamista ja jäsenlähtöistä.
Jäsenpalveluiden ja edunvalvonnan selkänojana toimii Kirkon akateemiset, jolloin teologiliitto voi keskittyä toiminnassaan sisältöihin, jotka sen jäseniä erityisesti kiinnostavat. Toiminta muotoutuukin pitkälle liiton jäsenten toiveiden mukaisesti ja hallituksen jäsenet ovat aktiivisesti toteuttamassa toimintaa. Hallituksen opiskelijajäsenen paikka on siis aidosti vaikuttamisen ytimessä.

Hallituksen opiskelijajäsen on myös oikeutettu osallistumaan Pappisliiton opiskelijatoimikunnan kokouksiin.

 

Lisätietoja :

Opiskelijajäsenen tehtävästä voit kysyä asiantuntija Vesa Engströmiltä, jonka yhteystiedot ovat:

Vesa Engström
asiantuntija 
09 4270 1501
vesa.engströ**@**