Verkostot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Verkostot

Suomen teologiliiton jäsenten ja liitosta kiinnostuneiden verkostoitumiskanavia ovat sosiaalisessa mediassa LinkedIn sekä Facebook.
 

LinkedIn

Suomen teologiliitto ry - teologit työelämässä on ryhmä, jossa teologit voivat verkostoitua keskenään ammatillisesti. Ryhmässä käydään keskustelua teologien työelämästä sekä jaetaan tietoa työpaikoista ja annetaan vinkkejä työllistymiseen sekä urakehitykseen. 

 

Facebook

Suomen teologiliiton Facebook-sivulla tiedotetaan liiton tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Sivu on julkinen ja kuka tahansa voi liittyä ryhmän jäseneksi.
 

Muista myös liittyä AKIn yhteiseen AKItaattori-ryhmään Facebookissa. AKItaattorissa akilaiset voivat puhua mielen päällä olevista kysymyksistä ja agitoida toisiaan mukaan keskusteluun. Jos olet Suomen Kanttori-urkuriliiton, Suomen kirkon pappisliiton tai Suomen teologiliiton jäsen, voit liittyä ryhmään. Ryhmä on suljettu, joten ryhmässä käydyn keskustelun näkevät vain ryhmän jäsenet. Ryhmässä myös tiedotetaan AKIn ajankohtaisista asioista.

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille