Pappismatrikkeli 2018
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Pappismatrikkeli 2018

Uuden matrikkelin tietoja aletaan kerätä vuoden alussa 2018. Ensimmäisessä vaiheessa linkki lomakkeeseen lähetetään sähköpostilla niille papeille ja lehtoreille, joiden sähköposti on tiedossa. Paperilomake niille, joilla ei ole sähköpostia, lähtee tammikuun lopussa.

 

Pappisliitto julkaisee 100-vuotisjuhlansa kunniaksi lokakuussa 2018 uuden pappismatrikkelin. Aikaisemmin liitto on julkaissut seitsemän teologimatrikkelia.

Pappisliiton hallitus päätti tällä kertaa julkaista pappismatrikkelin, koska tietojen saaminen teologeista on vaikeutunut yksityisyyden suojaan vaikuttavien lakien tiukennuttua. 

Uudessa matrikkelissa julkaistaan Suomen ev.-lut. kirkon pappien ja lehtorien sekä lehtorin virasta eläkkeelle jääneiden tiedot. Uusi matrikkeli sisältää edellisen tavoin värikuvat papeista ja lehtoreista.

Matrikkeliin tulee noin 5050 henkilön tiedot, joista noin 110 on lehtoreita tai lehtorin virasta eläkkeelle jääneitä.

Pappisliitossa matrikkelin toimitustyöstä vastaa toimituskunta, jonka puheenjohtajana toimii Pilvi Keravuori ja päätoimittajana Merja Laaksamo. Yhteistyökumppanina hankkeessa on Mediaviisi Oy.

Matrikkelin toimituskunta:

Pilvi Keravuori, puheenjohtaja
Clas Abrahamsson
Leena Silvonen-Jokinen

Toimisto:        
Merja Laaksamo, päätoimittaja
Laura Leipakka, projektisihteeri
Tuula Anttonen, pöytäkirjan pitäjä

Mediaviisi Oy:
Jouni Kekki
Juuso Kekki

Sähköpostit ajan tasalle

Matrikkelilomake täytetään sähköisesti verkossa. Tietojen kerääminen alkaa alkuvuonna 2018. Toimintaohjeet papeille ja lehtoreille lähetetään sähköpostilla. Niille papeille ja lehtoreille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, lomake ja ohjeet sen täyttämisestä lähetetään kirjeitse tammikuun lopulla.

Matrikkelipostitus lähetetään kaikille papeille ja lehtoreille riippumatta siitä, ovatko he Pappisliiton jäseniä.

 

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Tammikuussa lähetämme postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana saat tiedot uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2018 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille