Pappismatrikkeli 2018
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Pappismatrikkeli 2018

Pappismatrikkelin tietojen keräys on alkanut helmikuussa. Ensimmäisessä vaiheessa linkki lomakkeeseen on lähetetty sähköpostilla niille papeille ja lehtoreille, joiden sähköposti on ollut tiedossa. Paperilomake niille, joilla ei ole sähköpostia, tai jotka eivät ole vastanneet, on lähtenyt kesäkuun puolivälissä.

Jollet ole saanut linkkiä sähköpostiisi, tarkista myös roskapostikansio. Voit pyytää linkin sähköpostiisi lähettämällä viestin osoitteeseen **@**

Tietojen kerääminen jatkuu vielä kesällä. Touko-kesäkuussa vihityt papit ehtivät mukaan matrikkeliin.

 


Pappismatrikkelin 2018 tilauslomake jäsenille

Pappismatrikkelin 2018 tilauslomake


100-vuotisjuhlajulkaisu

Pappisliitto julkaisee 100-vuotisjuhlansa kunniaksi lokakuussa 2018 uuden pappismatrikkelin. Aikaisemmin liitto on julkaissut seitsemän matrikkelia.

Pappisliiton hallitus päätti tällä kertaa julkaista pappismatrikkelin, koska tietojen saaminen teologeista on vaikeutunut yksityisyyden suojaan vaikuttavien lakien tiukennuttua. Toki myös liiton juhlavuosi ja sadan vuoden rajapyykki vaikuttivat merkittävästi asiaan.

Uudessa matrikkelissa julkaistaan Suomen ev.-lut. kirkon pappien ja lehtorin oikeudet saaneiden tiedot. Uusi matrikkeli sisältää edellisen tavoin värikuvat papeista ja lehtoreista.

Matrikkeliin tulee noin 5 300 henkilön tiedot, joista noin 250 on  lehtorin oikeudet saaneita.

Pappisliitossa matrikkelin toimitustyöstä vastaa toimituskunta, jonka puheenjohtajana toimii Pilvi Keravuori ja päätoimittajana Merja Laaksamo. Yhteistyökumppanina hankkeessa on Mediaviisi Oy.

Matrikkelin toimituskunta:

Pilvi Keravuori, puheenjohtaja
Clas Abrahamsson
Leena Silvonen-Jokinen

Toimisto:        
Merja Laaksamo, päätoimittaja
Laura Leipakka, projektisihteeri
Tuula Anttonen, pöytäkirjan pitäjä

Mediaviisi Oy:
Jouni Kekki
Juuso Kekki

Sähköpostit ajan tasalle

Matrikkelilomake täytetään sähköisesti verkossa. Tietojen kerääminen on alkanut 21.2. Toimintaohjeet papeille ja lehtoreille on lähetetty sähköpostilla. Niille papeille ja lehtoreille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, tai jotka eivät ole vastanneet kyselyyn, lomake ja ohjeet sen täyttämisestä on lähetetty paperikirjeenä.

Matrikkelipostitus lähetetään kaikille papeille ja lehtoreille riippumatta siitä, ovatko he Pappisliiton jäseniä.

Pappismatrikkelin 2018 tilauslomake

 

Tilaa aikaisempi matrikkeli klikkaamalla kuvaa.

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Elokuu 2018 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille