Asiantuntijan (kirkkomusiikki) sijaisuus haettavana
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Asiantuntijan (kirkkomusiikki) sijaisuus haettavana

Kirkon akateemiset – Kyrkans akademiker AKI r.y. hakee

KIRKKOMUSIIKIN ASIANTUNTIJAA

osa-aikaiseen toimivapaan sijaisuuteen (70 %), joka kestää 31.5.2018 asti. Työ alkaa 1.10.2017 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi on toimia Suomen Kanttori-urkuriliiton hallituksen esittelijänä ja sihteerinä, vastata kirkkomusiikin alan ammatillisista asioista sekä osallistua kirkon sektorin työelämän kehittämiseen. Toimit Kanttori-urkuriliiton jäsenien yhteyshenkilönä ja vastaat heidän ammatti- ja työsuhdeasioita koskeviin yhteydenottoihinsa.

Edellytämme sinulta hallinnollista osaamista sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja toivomme lisäksi kirkkomusiikin alan tuntemusta ja verkostoja. Eduksi katsomme Suomen evankelis-luterilaisen kirkon palvelussuhdekysymysten tuntemuksen ja arvostamme myös ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kirkolliseen työmarkkinapolitiikkaan, kehittymismahdollisuuksia kanttorien ammatillisissa kysymyksissä, innostavan työyhteisön sekä hyvät työsuhde-edut.

Lähetä AKIlle osoitettu hakemuksesi palkkatoiveen kera sekä ansioluettelosi viimeistään ma 25.9. klo 16 mennessä osoitteeseen Rautatieläisenkatu 6, 00520 HELSINKI tai sähköpostitse osoitteeseen **@**.

Haastattelut järjestetään to 28.9.2017 AKIn toimistolla Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa AKIn toiminnanjohtaja Jussi Junni, p. 044 744 7041 tai **@**.

Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

Vakuutusnro 102-2318 (Kirkon akateemiset AKI r.y. ryhmämatkavakuutus) Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Vuosi 2018 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille