Urkusafari 2017
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Urut soimaan 100-vuotiaan Suomen kunniaksi Mikkelinpäivän viikonloppuna!

Urkusafari 2017 kutsuu kaikki urut soimaan Mikkelinpäivän aikaan! Tapahtumasarjan teemana on URUT YHDESSÄ.
 

Toissa syksynä urut soivat jo Kokkolanseudun Urkuseuran aloitteesta kahdessakymmenessä pohjalaiskirkossa ja viime syksynä Organum-seuran ja Kokkolanseudun Urkuseuran haastamina Kotkasta ja Helsingistä Pohjanmaalle saakka. Kokkolanseudun Urkuseura ja Organum-seura yhdessä Suomen Kirkkomusiikkiliiton ja Suomen kanttori-urkuriliiton kanssa haastavat kaikki Suomen urkujen omistajat ja haltijat Urkusafariin 2017! Safariviikonloppu on 29.9.-1.10.

Safariin voi osallistua järjestämällä konsertin, urkumessun, urkuesittelyn, urkuretken, urkuseikkailun tai mitä tahansa keksittekään. Urkusafari on osa Suomi 100 -tapahtumasarjaa. Teeman mukaisesti voimme järjestää tilaisuuksia yhdessä, musisoida yhdessä, kuunnella musiikkia yhdessä ja kokoontua yhdessä urkujen ja urkumusiikin ääreen.

Tulevan Urkusafarin tilaisuuksia varten tilaisuuksien järjestäjät voivat ladata juliste- ja käsiohjelmapohjan, jotka ovat tämän sivun liitetiedostoina. Jokainen tapahtumanjärjestäjä voi muokata pohjia omiin tarpeisiinsa. Kukin tapahtumanjärjestäjä vastaa itse tilaisuudestaan, mutta toivomme, että ilmoitatte tilaisuudestanne Kokkolanseudun Urkuseuran **@** tai Organum-seuran **@** sähköpostiosoitteeseen, jotta voimme seurata, kuinka laajalle Urkusafari yltää!

Lisätietoja Markku Hekkala **@**, Kokkolanseudun Urkuseuran pj, 
tai Tomi Satomaa **@**, Organum-seuran pj. 


pdf liite

Urkusafari, juliste PDF

doc liite

Urkusafari, julistepohja A3

jpg liite

Urkusafari, yleisjuliste JPG
Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

Vakuutusnro 102-2318 (Kirkon akateemiset AKI r.y. ryhmämatkavakuutus) Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Vuosi 2018 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille