Member+
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Uusi Member+ -jäsenetupalvelu on avattu

Member+ on akavalaisten oma jäsenetuportaali. 

Palveluun on kerätty akavalaisille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Sivuston sisältö muuttuu kausittain ja etuja on otettu mukaan harkiten.

Tällä hetkellä lomakauden lähestyessä palvelussa ovat vahvasti esillä matkailuun liittyvät edut. Löydät sivustolta mm. A-lomien lomahuoneistot sekä useita muita matkailuetuja. Huomaathan, että vain rekisteröitymällä näet kaikki sinulle kohdennetut edut ja pääset myös hyödyntämään niitä.

Palvelussa ovat mukana myös AKIn perusliittojen omat edut ja palvelut. Osio tulee näkyviin rekisteröidyttyäsi ja kirjauduttasi sivustolle. Haluamme tarjota jäsenistölle mahdollisuuden tutustua yhdellä silmäyksellä kaikkiin palveluihin ja etuihin, joita hän voi jäsenyytensä kautta hyödyntää. Omat etumme ovat edelleen toki esillä myös omilla www-sivullamme.

Kannattaa seurata member+ palvelua myös Facebookissa, jotta kuulet ensimmäisenä uusista eduista ja palveluista sekä erikoistarjouksista.

Member+ tiimi ottaa myös ilomielin vinkkejä aiheista, mistä haluaisit meidän neuvottelevan jäsenetuja. Vinkkejä voi toimittaa osoitteeseen**@**

Tervetuloa käyttäjäksi - www.memberplus.fi!