Vuoden 2016 apurahat
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Vuoden 2016 apurahat

Pappisliiton apurahat Petri Tikalle ja Meri-Anna Hintsalalle

Kiinnostusta Pappisliiton opinto- ja avustusrahastosta joka toinen vuosi jaettavaa apurahaa kohtaan osoitti kuusi henkilöä. Liiton hallitus päätti myöntää 6.000 euron suuruiset apurahat, tieteellisen ja käytännöllisen, seuraaville henkilöille:

Tieteellinen apuraha:
Petri Tikka, Helsingin yliopiston jatko-opiskelija.
Väitöstutkimus aiheesta kristillistä toivoa luterilaisesta näkökulmasta otsikolla Jumalalle on kaikki mahdollista - luterilaisen eskatologian linjoja reformaatiosta nykyaikaan.

Käytännöllinen apuraha
Meri-Anna Hintsala, apurahatutkija
Tarkoitus on perustaa kirkkotekstiilejä ja papin asusteita välittävä yhteisöllinen verkkopalvelu. Verkkopalvelu on  yhteisöllinen ja vuorovaikutuksellinen, käyttäjää hyödyttävä alusta, jossa kirkon työntekijät voivat hankkia itselleen virkapukua täydentäviä asusteita, sekä kierrättää vanhoja.

Apurahan saajien nimet julkistettiin AKI-yhteisön iltajuhlassa 14.11.2016.

Petri Tikka

Meri-Anna Hintsala

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Syyskuu 2019 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille