Pappisliiton viestintäpalkinto kirkkoherra Timo Määtälle
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Pappisliiton viestintäpalkinto kirkkoherra Timo Määtälle

Suomen kirkon pappisliitto on myöntänyt Ylivieskan kirkkoherra Timo Määtälle viestintäpalkinnon hänen ansiokkaasta toiminnastaan Ylivieskan kirkon palon yhteydessä. Pääsiäisyönä kirkon raunioiden vierellä pidettiin pääsiäisyön messu, kun kirkko vielä paloi ja sammutustöitä viimeisteltiin.

Kirkkoherra Timo Määttä toi tuhoutuneen kirkon raunioilla pääsiäisen sanomaa esille:

- Meillä on tämä uutinen, joka on suuri valtakunnan uutinen, mutta kirkolla on vieläkin suurempi uutinen tiedotettavana. Se on se vanha ja tuttu: Kristus on ylösnoussut. Se on kaikkein tärkein uutinen. Vaikka kirkko on palanut ja menetetty, Kristus on ylösnoussut ja se on elämän ja toivon viesti.

Kirkon sanoma pääsi mediassa hienolla tavalla esille. Viestintää hoidettiin ansiokkaasti yllättävässä ja traagisessa tilanteessa.

Viestintäpalkinto luovutettiin Timo Määtälle Pappisliiton syysvaltuuston iltajuhlassa 14.11. Helsingissä. 

Palkinto jaettiin nyt ensimmäisen kerran. Idea ansiokkaan viestintäteon palkitsemisesta on syntynyt Kirkon akateemiset AKIn viestintätoimikunnan aloitteesta.

Lisätietoja: Apulaistoiminnanjohtaja Merja Laaksamo, puh. (09) 4270 1506, 050 5423 664, **@**

 

Timo Määttä

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Syyskuu 2019 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille