Jäsentilaisuus Maata Näkyvissä -festivaaleilla
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Hei Maata Näkyvissä -festareille osallistuva akilainen!

Kaipaatko hetken hengähdystä viikonlopun hulinaan? Kuulostaisiko ruokailu aikuisten kesken hyvältä? Olisiko mukava saunoa omassa rauhassa kollegojen kanssa?

Jos vastauksesi on kyllä, niin tervetuloa AKIn ja KNT:n jäsentilaisuuteen lauantaina 19.11.2016. Tilaisuus järjestetään osoitteessa Artukaistentie 13, lounasravintola MikMakin tiloissa. Naisten saunavuoro on 12.00-13.30, miesten 13.45-15.15.

Keittolounasta on tarjolla 13.00-14.30. Voit tulla paikalla koko ajaksi tai piipahtaa saunassa tai keitolla, miten sinulle vain sopii. Tilaisuus on jäsenille maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen pyyhkeiden ja lounaan mitoittamiseksi. Tervetulleita ovat kaikki akilaiset, myös opiskelijajäsenet. Jäsentapaaminen on liittojen itsenäisesti järjestämä eikä liity MN-festivaalin järjestäjiin. Lisätietoja tilaisuudesta antaa AKIn asiantuntija Vesa Engström **@**.

Ilmoittautuminen tapahtumaan 15.11 mennessä Vesa Engströmin **@**sähköpostiin.

Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

Vakuutusnro 102-2318 (Kirkon akateemiset AKI r.y. ryhmämatkavakuutus) Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Vuosi 2018 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille