Vapaa-ajan matkavakuutus
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí.

Lue lisää www.turva.fi/aki.

Tarkemmat sisältökuvaukset AKIn liittojen jäsenetuvakuutuksista löydät täältä: 

https://www.turva.fi/kirkon-akateemiset-aki/jasenvakuutus

Vapaa-ajan matkustajavakuutus

 

Vakuutettuna ovat AKIn alle 70-vuotiaat jäsenet sekä jäsenen mukana matkustavat alle 18-vuotiaat lapset. Lapsilla tarkoitetaan jäsenen omia lapsia ja lapsenlapsia, puolison lapsia sekä jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvia lapsia. HUOM! Puoliso ei enää kuulu vakuutuksen piiriin.

Vakuutus on voimassa vapaa-ajan matkoilla Suomessa ja ulkomailla enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta. Vakuutus korvaa matkasairauden ja -tapaturman hoitokuluja ilman euromääräistä ylärajaa. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta, keskeytymisestä ja matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja.

AKIn jäsenkortti toimii matkavakuutuskorttina. Ota se aina matkalle mukaan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kännykkääsi matkavakuutuskorttina lataamalla siihen TaskuTurva-applikaation.


Myös matkatavarat vakuutettuna

Jäsenvakuutukseen sisältyy matkatavaravakuutus, joka korvaa matkoilla mukana oleville matkatavaroille aiheutuneita vahinkoja 500 euroon asti. Vakuutuksessa on 100 euron omavastuu.

Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille