Vuoden 2014 apurahat
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Vuoden 2014 apurahat

Pappisliiton apurahat Mauno Soroselle ja Kari Latvukselle

Kiinnostusta Pappisliiton opinto- ja avustusrahastosta joka toinen vuosi jaettavaa apurahaa kohtaan osoitti 21 henkilöä. Liiton hallitus päätti myöntää 6.000 euron suuruiset apurahat, tieteellisen ja käytännöllisen, seuraaville henkilöille:

Tieteellinen apuraha:
Mauno Soronen, Haapaveden seurakunnan kirkkoherra.
Ylemmän pastoraalin kirjallinen työ aiheesta Seurakunnan olemus ja tehtävä rakenneratkaisujen avaimena tai Kirkkokäsityksen merkitys rakenneratkaisuissa.

Käytännöllinen apuraha
Kari Latvus, merimiespastori
Merimieskirkon ja ulkomailla tapahtuvan kirkollisen työn toiminnan perustehtävän selkeyttäminen ja kehittäminen. Siirtolaisten ja ulkomailla toimivien elämäntilannetta lähestyvän matkakatekismuksen laatiminen.

Apurahan saajien nimet julkistettiin Jyväskylässä Papiston päivien iltatilaisuudessa 30.9.2014.

Merja Laaksamo kukitti apurahojen saajat.

Mauno Soronen

Kari Latvus

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Syyskuu 2019 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille