Nostalgia-toiminta eläkeläisjäsenille
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Nostalgia-toiminta eläkeläisjäsenille

Liitossa on eläkeläisjäsenille omaa Nostalgia-toimintaa. Sitä järjestää eläkeläisjäsenistä koostuva Nostalgia-ryhmä.

Eläkeläisten Nostalgia-matka Ahvenanmaalle 1. – 3.10.2014

Nostalgia-resa till Åland

Tervetuloa Kanttori-urkuriliiton eläkeläisjäsenten Nostalgia-matkalle Ahvenanmaalle 1. – 3.10.2014! Matkasta on tarkoitus tulla yhtä suurta crescendoa! Lähtö Turusta keskiviikkona 1.10. klo 8.45 (Huom! Cruxissa oli virheellinen kellonaika) Viking Linen laivalla, paluu 2.10. illalla lähtevällä laivalla, joka saapuu Helsinkiin 3.10. klo 10.10. HUOM! Lähtö- ja paluusatama eivät ole sama. Matkalle voi lähteä myös avec.

Matkan hinta on jäsenille 200 euroa ja seuralaisina matkustaville ei-jäsenille 240 euroa. Hintaan sisältyy: matkaliput, meriaamiaiset, buffetlounas, kokoustila, majoitus kahden hengen hotellihuoneessa (yhden hengen huoneesta lisämaksu 41 €), kaksi kolmen ruokalajin päivällistä (ei sisällä juomia), neljän tunnin opastettu kiertoajelu bussilla, musiikkielämyksiä, yhteiskuljetus Lemböten leirikeskuksesta satamaan, majoitus kahden hengen hytissä kotimatkalla (yhden hengen hytistä lisämaksu).

Yksityiskohtainen matkaohjelma lähetetään ilmoittautuneille. Mukaan mahtuu 50 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset liiton kotisivujen kautta  tai puhelimitse (09) 4270 1503.

Sydämellisesti tervetuloa Ahvenanmaalle!

Kanttori Kaj-Gustav Sandholm sekä Kanttori-urkuriliiton Nostalgia-työryhmä

Syksyn värit Ahvenanmaalla ovat kuin musiikki: – furioso (raivoisa) – agitato (rauhaton, myrskyisä) – maestoso (majesteettinen) – grazioso (suloinen) – amabile (rakastettava) – serioso (vakava).

Nostalgia-resa till Åland 1.-3.10.2014

Välkommen med på en resa ”Nostalgia”,  till Åland den 1-3.10 för pensionerade kantorer  + medresenärer, som vi planerar att bli ett enda stort crescendo. Avresa från Åbo ... Lue lisää

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

Vakuutusnro 102-2318 (Kirkon akateemiset AKI r.y. ryhmämatkavakuutus) Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Vuosi 2018 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille