Vuoden 2012 apuraha
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Vuoden 2012 apuraha

Pappisliiton apurahat Tiina Reinikaiselle ja Mia Bäckille

Kiinnostusta Pappisliiton opinto- ja avustusrahastosta joka toinen vuosi jaettavaa apurahaa kohtaan osoitti reilut 40 henkilöä. Liiton hallitus päätti myöntää 6.000 euron suuruiset apurahat, tieteellisen ja käytännöllisen, seuraaville henkilöille:

Tieteellinen apuraha:
Tiina Reinikainen, Pielisensuun seurakunnan kappalainen.
Tutkielma kirkon jumalanpalveluselämästä otsikolla ”Muuttaako kieli sisältöä?” Tutkielmassa tarkastellaan liturgisen kielen mahdollisuuksia ja rajoja koskien ensisijaisesti erilaisia jumalanpalveluksia.

Käytännöllinen apuraha
Mia Bäck, församlingspastor i Åbo svenska församling.
För utvecklande av en konfirmand- och gudstjänst­centrerad skriftskola samt för utarbetande av ett nytt skriftskolmaterial.

Apurahan saajien nimet julkistettiin Helsingissä Papiston päivien iltatilaisuudessa.

Tiina Reinikainen

Mia Bäck

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Syyskuu 2019 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille