Kanttoripäivät Lappeenrannassa 2013
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kanttoripäivät Lappeenrannassa 2013

Kuudennet valtakunnalliset kanttorien neuvottelupäivät pidetään 5.–7.2.2013 Lappeenrannassa. Päivien teemana on ”Hyvillä mielin”.

Tarkastelemme keinoja löytää ja ylläpitää työniloa. Näkökulmina asiaan ovat hengellisen elämän hoitaminen, musiikin kautta tapahtuva vuorovaikutus sekä palvelussuhdeasiat. Toiveemme on, että päiviltä palaisi työn iloa kokevia ja itsensä riittävän hyväksi tuntevia kanttoreita.

Kanttoripäivien järjestäjinä ovat Kirkon jumalanpalveluselämä ja yhteiskunta -yksikkö (KJY) yhdessä Suomen Kanttori-urkuriliiton, Mikkelin hiippakunnan, Lappeenrannan seurakuntayhtymän, Suomen Kirkkomusiikkiliiton, Teologit ja kirkkomuusikot ry:n ja Seurakuntien Lapsityön Keskuksen kanssa.

Ilmoittautuminen

Sitova ilmoittautuminen päiville tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake 15.1.2013 mennessä. Mikäli netti-ilmoittautuminen on Sinulle hankalaa, voit myös ilmoittautua sähköpostitse Arja Kunnalalle Kirkkohallitukseen.

Kanttoripäivien osallistumismaksu on 30.10.2012 mennessä ilmoittautuneille 140 €. Myöhemmin ilmoittautuneille se on 160 €. Eläkeläisten osallistumismaksu on 70 € ja perustutkinto-opiskelijoiden 20 €. Osallistumismaksu sisältää ohjelman konsertteineen, sekä ohjelmaan merkityt kahvit ja illallisen. Osallistumisen voi peruuttaa 15.1.2013 asti kuluitta.

Opiskelijat huom.! Kanttori-urkuriliiton hallitus on päättänyt, että liitto maksaa kymmenen ensimmäiseksi Kanttoripäiville ilmoittautuneen opiskelijajäsenen päivien osallistumismaksun ja korvaa matkakustannukset (halvimman kulkuneuvon mukaan) sekä majoituksen päivien sopimushotellissa 2-hengen huoneissa (varaus ja maksu hoidettava itse). Ilmoitamme asianosaisille ennen Kanttoripäiviä. 

Kirkkohallitus laskuttaa osallistumismaksun päivien jälkeen.

Ohjelma, majoitus ja ruokailut

Tutustu päivien ohjelmaan, johon muutokset ovat mahdollisia. Tarkemmat tiedot ohjelmasta lähetetään ilmoittautuneille joulukuussa 2012.

Majoituksesta ja ruokailuista huolehtii jokainen osallistuja itse. Kotisivuilta löytyvät hinta- ja yhteystiedot muutamiin Lappeenrannan hotelleihin, joihin on sovittu Kanttoripäiviä varten huonekiintiö, joka on hotellista riippuen voimassa 5. tai 31.12.2012 saakka.

Lisätietoja

antaa Kirkkohallituksen musiikkisihteeri Kaisa-Leena Harjunmaa-Hannikainen **@**,
(09) 1802 262.

Tervetuloa Lappeenrantaan kaikki kanttorit ikään ja äidinkieleen katsomatta!

Kanttoripäivät 2013

Ohjelma (päivitetty 29.1.2013) Lue lisää

Marja-Liisa Manka: Työnilo - pää(n)asia

Professori, vuoden yhteiskuntatieteilijä 2011, FT Marja-Liisa Manka piti Kanttoripäivillä luennon "Työnilo - pää(n)asia". Liitetiedostossa luennon diaesitys. Lue lisää

Esko Jossas: Palvelussuhdelainsäädännön muutos ja kanttorit

AKIn toiminnanjohtaja Esko Jossas selosti 1.6.2013 voimaan tulevan kirkon palvelussuhdelainsäädännön muutoksen vaikutusta kanttorin viran asemaan. Esityksen diat liitetiedostona. Lue lisää

Kuva Tampereen Kanttoripäiviltä 2010

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1184-uusin-crux-lehti-4-2020
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille