Vuoden 2012 opintomatkat
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Vuoden 2012 opintomatkat

Opintomatka Roomaan 12. - 19.4.2012

Opintomatkan teemana on roomalaiskatolinen kirkko, paavius ja ekumenia. Ohjelmassa on mm. tutustuminen vanhoihin pyhiinvaelluskirkkoihin, katakombeihin ja Pietarin kirkkoon sekä Vatikaanin museoihin.

Osallistumme keskiviikkona paavin vastaanotolle. Lisäksi teemme päivämatkan Assisiin Fransiscuksen jalanjäljille.

Matkan hinta on 1 300 euroa. Matkalle on mahdollista saada liiton apuraha 350 euroa.

Matkanjohtajat ovat Tallinnan suomalaisen seurakunnan kirkkoherra, TT Hannele Päiviö ja apulaistoiminnanjohtaja Merja Laaksamo. Roomassa mukana on virallinen opas Silja Tuominen.

Ilmoittautumiset Heli Meinolalle, heli.meinola (at) akiliitot.fi tai 09 1502 653.

 

----------------

 

Opintomatka suomalais-ugrilaiseen pappeinkokoukseen

Perinteinen, neljän vuoden välein järjestettävä suomalais-ugrilainen pappeinkokous järjestetään Virossa, Tartossa 26.–30.9.12. Teemana on Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja ikuisesti: Kirkon missio muuttuvassa maailmassa.

Kyseessä on 75-vuotisjuhlakokous. Ensimmäinen kokous järjestettiin vuonna 1397 Budapestissa.

Pappisliitto tekee opintomatkan kokoukseen, liiton jäsenille on varattu 15 paikkaa. Matkanjohtajana toimii Pappisliiton puheenjohtaja Eija Nivala. Ilmoittautumiset **@** tai 09 1502 653.

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Syyskuu 2019 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille