Kolme ehdolla Pappisliiton puheenjohtajaksi
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kolme ehdolla Pappisliiton puheenjohtajaksi

Pappisliitolle valitaan marraskuussa uusi puheenjohtaja. Valinta tapahtuu valtuuston syyskokouksessa 16.11.2020, joka pidetään koronapandemian vuoksi etäkokouksena Teamsin välityksellä.

Valtuuston vaalivaliokunta on pyytänyt liiton jäseniltä ehdotuksia puheenjohtajaksi. Ehdokkaista on pyydetty toimittamaan valtuuston käyttöön esittely, ansioluettelo sekä tietoa ehdokkaan motivaatiosta ja näkemyksistä ajankohtaisiin kysymyksiin.

Saapuneesta materiaalista vaalivaliokunta on nostanut esiin esitettyjen ehdokkaiden tutkinnot, merkittävän työkokemuksen, keskeisen johtamis- ja hallintokokemuksen, toiminnan ammattiyhdistysliikkeessä ja kirkon tarjoaman johtamiseen liittyvän koulutuksen. Kaikilla hakijoilla on myös muita ansioita. Valtuuston jäsenillä on käytettävissään kaikki ehdokkaiden vaalivaliokunnalle toimittama materiaali.

Puheenjohtajaehdokkaat ovat Janne Keränen, Anna-Kaisa Tenhunen ja Valtteri Virta.

Puheenjohtajaehdokkaat

 

Janne Keränen (TM) on Suomen Lähetysseuran sidosryhmäpäällikkö. Hän on toiminut aikaisemmin Lähetysseurassa rippikoulu- ja nuorisotyön kouluttajana ja Malmin seurakuntapastorina. Hän on toiminut AKIn järjestösektorin luottamusmiehenä sekä AKIn järjestöjen neuvottelukunnan puheenjohtajana. Tällä hetkellä hän on AKIn ja Pappisliiton valtuuston jäsen. Vuosina 2018-20 hän toimi puheenjohtajana Pappisliiton valtuustossa ja viime keväästä alkaen AKIn valtuustossa. Keränen on suorittanut Johtamisen erikoisammattitutkinnon sekä seurakuntatyön johtamisen tutkinnon.

 

Anna-Kaisa Tenhunen (TM) on Nurmijärven seurakunnan piirikappalainen. Virassaan hän johtaa kirkkopiirin toimintaa ja on pappien lähiesihenkilö. Aikaisemmin hän on työskennellyt seurakuntapastorina Hakunilan ja Kannelmäen seurakunnissa. Tenhunen on toiminut luottamustehtävässä seurakuntaneuvoston jäsenenä sekä AKIn valtuuston jäsenenä 2010-11. Hän on suorittanut seurakuntatyön johtamisen tutkinnon sekä Kirjo II ja Kirjo III -koulutukset.

 

Valtteri Virta (TM) on Kokemäen seurakunnan vs. kirkkoherra. Aikaisemmin hän on työskennellyt Rauman seurakunnassa kappalaisena ja seurakuntapastorina. Hän on toiminut JUKO:n luottamusmiehenä Rauman seurakunnassa vuodesta 2015. Tällä hetkellä hän on AKIn ja Pappisliiton valtuuston jäsen. Hän on suorittanut seurakuntatyön johtamisen tutkinnon sekä johtamiskoulutuksen kirkkoherroille ja talousjohdolle.

 

Puheenjohtajan valitsee Pappisliiton valtuusto. Valtuutetuilla on mahdollisuus tutustua ehdokkaisiin ma 16.11.2020 vaalipaneelissa valtuuston kokouksen yhteydessä.

Lisätietoja antaa vaalivaliokunnan jäsen Hanna Rikkanen **@**, puh. 044 7191 434.

 

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1184-uusin-crux-lehti-4-2020
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille