Kutsu ja ilmoittautuminen vuosikokoukseen 26.10.2020
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kutsu ja ilmoittautuminen vuosikokoukseen 26.10.2020

Teologiliiton sääntömääräinen vuosikokous järjestetään maanantaina 26.10. klo 17.00 alkaen Teams etätyöympäristössä. 

Vuosikokoukseen pääset osallistumaan helposti tämän Teams-linkin kautta.

Kun kirjaudut kokoukseen, käytäthän omaa etu- ja sukunimeäsi, jotta helpoitat läsnäolijoiden tarkistuksessa sekä äänestyksissä.

Voit joutua odottamaan kokouksen odotustilassa hetken, mutta päästämme viimeistään klo. 16:55 lähtien osallistujat kokoukseen sisään.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi yhdistyksen sääntöjen muuttaminen. Linkki kokouksen asiakirjoihin lähetetään 20.10.

Hallitus pyytää kokoukseen osallistuvia ilmoittautumaan etukäteen 26.10. klo 12.00 mennessä tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Kokouslinkki julkaistaan tällä sivulla viimeistään tuntia ennen kokouksen alkamista.

Kokoukseen kutsutaan kaikki Teologiliiton jäsenet, mutta äänioikeus on vain liiton varsinaisilla jäsenillä. Myös jäsenyyttä harkitsevat voivat ilmoittautua, olemme tällöin yhteydessä jäsenyydestäsi ennen kokouksen alkua. 

 

Äänestäminen vuosikokouksessa

Jos kokouksen aikana on tarvetta suljetulle lippuäänestykselle, se tehdään Surveypalin kautta. Kaikki äänioikeutetut saavat tällöin sähköpostia jonka kautta voi äänestää, anonyymisti. Sähköpostit kerätään kokouksen alussa heiltä jotka ei etukäteen ole ilmoittautuneet kokoukseen. Sähköpostit tarkistetaan ja äänestyksen ohjeistus annetaan kokouksen alussa/kun äänestykselle on tarvetta.

Sähköposti äänestykseen tulee osoitteesta: Kirkon akateemiset <**@**>, tämä voi joutua roskapostiin joten muista tarkistaa sieltä jos äänestyksen aikana ei tule suoraan ilmoitusta sähköpostista. Voit myös etukäteen asetuksista sallia lähettäjän, jotta viestin ei pitäisi mennä roskaposti-kansioon.

 

Tervetuloa mukaan!

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Ilmoittautuminen vuosikokoukseen 26.10.2020
*
Etunimi Sukunimi
*
Sähköposti
Jäsenyytesi

Kirjoita kentän nimi


Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1199-uusin-crux-lehti-1-2021
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille