Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erko varautuu hakemusruuhkaan
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erko varautuu hakemusruuhkaan

Kirkon akateemisten AKIn jäsenistön työttömyyskassa Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erko kertoo varautuvansa hakemussumaan. Kassaan on 7.4. mennessä saapunut yli 3 000 työvoimapoliittista lausuntoa kohta alkavista työttömyyksistä. Määrän kerrotaan olevan noin kymmenkertainen normaalitilanteeseen verrattuna.

Hakemusten käsittelyajat olivat maaliskuussa noin 9 päivää ja käsittelyaikojen ennakoidaan venyvän viimeistään toukokuussa.

Erkon kotisivuilta ilmoitetaan kullakin viikolla käsittelyssä olevat työttömyystuen hakemukset.

Erko kertoo varautuvansa käsittelyruuhkaan vakinaistamalla henkilöstöä, määräaikaisia työsuhteita jatkamalla sekä uusia työntekijöitä palkkaamalla.

Puhelinneuvonta kohdennetaan 20.4.2020 lähtien maanantaille ja torstaille. Erko kertoo, että kirjallisiin kysymyksiin on pystytty vastaamaan viimeistään kysymystä seuraavana työpäivänä. Tämä on tavoitteena jatkossakin.

Erko ohjeistaa täyttämään päivärahahakemus huolellisesti ja liittämään mukaan hakemuksen ohjeiden mukaiset dokumentit.

Tarkemmat ohjeet löytyvät kassan ja liiton/yhdistyksen kotisivuilta. Asiakirjojen lähettäminen verkkoasioinnin kautta helpottaa käsittelyä kassassa.

 

Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1184-uusin-crux-lehti-4-2020
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille