Suomalais-ugrilainen pappeinkokous
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Suomalais-ugrilainen pappeinkokous Järvenpäässä siirtyy ensi vuoteen

Vuonna 2016 suomalais-ugrilainen pappeinkokous järjestettiin Petroskoissa. Kuvat Merja Laaksamo.

Järvenpäässä pidettäväksi suunniteltu IVX Suomalais-ugrilainen pappeinkokous siirtyy ensi vuoteen koronavirusepidemian vuoksi.

 

SALLIKAA LASTEN TULLA!

Kirkkojemme kristillinen kasvatus

Teemana on kristillinen kasvatus. Pappisliitolla on 15 henkilön osallistumiskiintiö kokoukseen.

Kokouksessa keskustellaan erityisesti kirkkojen lapsi- ja nuorisotyön käytänteistä, haasteista ja mahdollisuuksista. Piispojen johtamissa kirkkojen delegaatioissa on mukana paitsi pappeja ja teologeja myös muita kasvatuksen ammattilaisia ja asiantuntijoita. Suomen ev.-lut. kirkon delegaatiota johtaa piispa Seppo Häkkinen. Kokouksen avaa arkkipiispa Tapio Luoma.

Ohjelma alkaa ke 24.6 klo 15 alkavalla messulla. Kokouksen ohjelmassa on mm. key note -luento, eri kirkkojen alustuksia ja lapsi- ja nuorisotyön esittelyä, pienryhmätyöskentelyä sekä opastettu vierailu Aino ja Jean Sibeliuksen kotimuseo Ainolaan.

Lauantaina 27.6. kokous avautuu vieraille suomalaisista ystävyysseurakunnista. Kokous päättyy klo 13 alkavaan lounaaseen. Tämän jälkeen ulkomaiset vieraat jalkautuvat vierailluille paikallisseurakuntiin sunnuntaihin saakka.

Kokouksen kustannukset (majoitus+ruokailut) ke-la sekä Ainolan sisäänpääsymaksu ovat 340 euroa. Hinnan voi maksaa ilmoittautuessa tai laskulla (laskutuslisä 5 €).

Pappisliitto on yleensä tehnyt opintomatkan suomalais-ugrilaiseen pappeinkokoukseen, mutta nyt kun tapahtuma järjestetään Järvenpäässä, jokainen huolehtii itse kulkemisestaan ja järjestelyistään.

Pappeinkokous on koronaviruksen takia siirretty ensi vuodelle.

Petroskoi 2016

Aarre Kuukauppi ja Tiit Salumäe Petroskoissa 2016.

Petroskoi 2016

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1184-uusin-crux-lehti-4-2020
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille