Koronavirusohje julkaistu
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Toimenpiteet AKI-yhteisössä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Lisäys 13.3.

Kirkon akateemiset AKI seuraa tilanteen kehittymistä ja olemme ryhtyneet toimiin kevään toiminnan lykkäämiseksi tai perumiseksi. 

AKI lykkää tai peruu ei-välttämättömiä tapahtumia keväältä. Välttämättömät kokoukset järjestämme mahdollisuuksien mukaan etäkokouksina. Ilmoitamme tapahtumiin ilmoittautuneille suoraan.


Ohjeistus 11.3.2020

Tällä ohjeella pyritään ehkäisemään koronaviruksen (COVID-19) leviämistä. Ohje on annettu 11.3.2020 ja se on voimassa toistaiseksi. Ohjetta sovelletaan kaikkeen AKI-yhteisön toimintaan.

Kättelyä on vältettävä kaikissa AKI-yhteisön tilaisuuksissa ja sidosryhmiä tavatessa. Käsien desifiointia suositellaan, erityisesti ennen ruokailua.

Kaikkiin kokouksiin, joissa on etäyhteysmahdollisuus, tulee osallistua ensisijaisesti etäyhteydellä. Etäyhteysmahdollisuus pyritään järjestämään kaikkiin AKI-yhteisön kokouksiin (valtuuston kokousta eivät liiton säännöt mahdollista pidettäväksi etäyhteydellä).

Flunssaoireisena ei tule osallistua mihinkään AKI-yhteisön tilaisuuteen vaan on jäätävä sairauslomalle tai osallistuttava etäyhteydellä.

AKI-yhteisön toimihenkilöillä on toistaiseksi lupa työskennellä kotoaan ilman erillistä etätyöpyyntöä, jolleivät työtehtävät muuta edellytä.

Aiheesta muualla

Akavan ohjeistus

Kirkon työmarkkinalaitoksen ohjeistus

Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1199-uusin-crux-lehti-1-2021
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille