Oikaisu Crux 4/19:ssa julkaistuun Tampereen hiippakunnan ehdokaslistaan
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Oikaisu Crux 4/19:ssa julkaistuun Tampereen hiippakunnan ehdokaslistaan

Akilaisia ehdolla kirkolliskokoukseen

Pahoittelemme Crux-lehdessä 4/2019 sattunutta sekaannusta Tampereen hiippakunnan pappien nimien ja valokuvien kohdalla.

Ohessa on lista oikeassa muodossa, nimet ja kuvat kohdillaan. Cruxissa nimet ja kuvat olivat Tampereen hiippakunnan kohdalla eksyneet toisistaan taitto-korjausten loppuvaiheessa.

Kaikkien hiippakuntien ehdokkaat, jotka ovat meille tietonsa lähettäneet, on esitelty AKIn kotisivuilla. Sivuilta näet ehdokkaiden kuvat suuremmassa koossa ja voit lukea pitemmät esittelyt ehdokkaista ja heidän päämääristään.

Vaalit toimitetaan 11.2.2020

Kirkolliskokousedustajien vaalit toimitetaan tiistaina helmikuun 11. päivänä 2020. Pappis- ja maallikkoedustajat valitaan erikseen hiippakunnittain suhteellisilla ja salaisilla vaaleilla.

Kirkolliskokouksen toimikausi on neljä vuotta 1.5.2020–30.4.2024.

Numerot päivitetään AKIn sivuille

Ehdokkaat ovat äskettäin saaneet myös äänestysnumeronsa vaaleissa. Päivitämme numerot AKIn kotisivuille siinä vaiheessa, kun ne löytyvät julkisilta vaalisivuilta.

Cruxin PDF-versioon on myös päivitetty oikeat nimet ja kuvat.

Pahoittelemme vielä sekaannusta!

 

 

Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille