Kristillisiä järjestöjä koskeva työehtosopimus irtisanottu
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kristillisiä järjestöjä koskeva työehtosopimus irtisanottu

Kirkon akateemiset – Kyrkans akademiker AKI r.y.:n hallitus on irtisanonut kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen (KJTES) päättymään 31.1.2020.

Sopijaosapuolet neuvottelivat viimeistä, ns. optiovuotta koskevasta palkkaratkaisusta lokakuussa. Yksityisen sektorin epäselvä työmarkkinatilanne ei antanut AKIn mielestä edellytyksiä sopia ainoastaan yhden vuoden palkkaratkaisusta tässä vaiheessa syksyä.

Neuvottelut uudesta sopimuksesta alkavat joulukuussa. AKIn järjestöjen neuvottelukunta käsittelee neuvottelutavoitteita marraskuun aikana.

Jäsenille
AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Toukokuu Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille