Kirkon johtamisforum
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kirkon johtamisforum

AKI on mukana järjestämässä kirkon johtamisforumia, jossa esillä johtamisen tuoreimmat opit ja teesit tiiviinä kahden päivän  ammattilaispakettina. Ajankohtaisia luentoja, monipuolisia kanavia ja mielenkiintoisia yllätysnimiä.
Tervetuloa verkostoitumaan sekä hankkimaan näkökulmia ja vankkaa tutkimustietoa työsi tueksi!

Kirkon kentän johdolle ja esimiehille suunnattu Kirkon johtamisforum kokoontuu seuraavan kerran Marina Congress Centerissä Helsingin Katajanokalla 16. – 17.1.2020. 

Osallistumismaksu on Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen edustajille 340 €, muille 370 €. Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset ruokailut. Kukin voi valita haluamansa majoituksen, joka ei sisälly hintaan. Suosittelemme majoittumista esimerkiksi tapahtumapaikassa Marina Congress Centerissä Helsingin Katajanokalla, jonne on varattu huonekiintiö. Varaa majoitus tästä linkistä.

Joka toinen vuosi toistuvan Kirkon johtamisforumin järjestäjät ovat Kirkkopalvelut / Seurakuntaopisto, Kirkkohallitus, Kirkon akateemiset AKI, Kirkon Hallintovirkamiehet ja Kirkon alat.

Tervetuloa keskustelemaan ja tapaamaan kollegoja ympäri maan!

Poimintoja ohjelmasta:

• Arkkipiispa Tapio Luoma, Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen ja Elisa Oyj:n toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila: Mikä on tärkeää johtamisessa yhteiskunnan muutoksessa?
• Kirkon tutkimuskeskuksen johtaja Hanna Salomäki: Kirkon yhteiskunnallinen rooli
• Tuomiorovasti Marja Heltelä ja piispa Jukka Keskitalo: Millaista on hyvä johtaminen?
• Tapamuotoilija Johanna Kiesiläinen-Riihelä: Uudet työnteon tavat julkisella sektorilla
• Tulevaisuuden tutkija Aleksi Neuvonen: Mitkä asiat herättävät toivoa seurakunnissa alaspäin menevistä käyristä huolimatta?
• Paneeli: Naiset johtajina kirkossa

 

VIELÄ EHDIT ILMOITTAUTUA!

Ilmoittautumiset 15.12.2019 mennessä tästä linkistä

 


pdf liite

Kirkon johtamisforum ohjelma (28.10.2019 versio - päivittyy yhä)
Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1184-uusin-crux-lehti-4-2020
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille