Sinun liittosi, teologi
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Sinun liittosi, teologi

Yhä useampi meistä työskentelee muualla kuin kirkon tai koulutuksen parissa: järjestöissä, yritysmaailmassa tai julkisella sektorilla. Suomen Teologiliitossa kokoamme yhteen eri aloille suuntautuneet teologit.

Teologiliitto on jäsentensä tukena työelämän kysymyksissä ja auttaa mielekkään työuran luomisessa. Pidämme puoliasi työelämässä ja valvomme etujasi työmarkkinoilla!

Liittymällä jäseneksi, olet hyvällä asialla: Lahjoitamme 20 euroa jokaista marras-joulukuussa 2019 liittynyttä uutta jäsentä kohden Syyrian kurdien hyväksi tehtävään työhön KUA:n kautta.

Teologiliiton jäsenyys luo turvallisuutta työelämään. Se on tarpeen näinä aikoina. Turvaamme toimeentulosi työttömyyden varalta, sekä saat meiltä tukea erimielisyyksiin työpaikalla. 

Asiantunteva juristimme, sekä kattava oikeusturvavakuutus turvaavat selustasi työpaikalla. 

Laajat jäsenetumme vakuutuksista pankkietuihin ja lomavaihtoehtoihin luovat mahdollisuuksia rentoutua myös vapaa-ajalla. Saat jäsenmaksullesi isosti vastinetta. 

Haluamme sinut jäseneksemme. Ennen kaikkea, koska teologi tuntee teologin. Silloinkin kun työnkuvamme ovat moninaisia ja eri yhteiskunnan sektoreilla. Yhdessä voimme auttaa toisiamme eteenpäin ja löytää uusia mahdollisuuksia. 

Liity nyt Teologiliiton jäseneksi! Jäsenmaksu on 1,3 % palkastasi (kuitenkin korkeintaan 50 €/kk) ja se sisältää työttömyyskassan maksut. Vastalahjaksi annamme jokaisesta marras-joulukuussa 2019 liittyneestä uudesta jäsenestä 20 € Syyrian kurdeille KUA:n kautta.

Liittyminen onnistuu sähköisellä liittymislomakkeella. Sen voi tilata tästä klikkaamalla.

 

”Omien työkokemusten jakaminen auttaa kehittämään omia urasuunnitelmia ja tarjoaa mahdollisuuden jakaa omaa osaamistaan mutta myös oppia toiselta. Liitto mahdollistaa erilaisten teologien kohtaamisen ja antaa tukea osaamisen laajentamiseen.”

Saara Nykänen

 

”Teologiliitto on tuonut varmuutta elämääni. Työttömyysturva matkavakuutus sekä liiton tarjoamat lakimiespalvelut ovat hyödyllisiä etuja. Samalla ne vahvistavat tunnetta siitä, että en ole teologina yksin. Liitto pitää puoliani ja tarvittaessa saan liitosta konkreettista apua ja tukea.”

Ella Luoma

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille