Vuoden 2008 apuraha
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Vuoden 2008 apuraha

Pappisliiton apurahat Satu Suonperälle ja Terhi Paanaselle

Kiinnostuneita Pappisliiton opinto- ja avustusrahastosta joka toinen vuosi jaettavaa apurahaa kohtaan osoitti 18 henkilöä. Liiton hallitus päätti myöntää 5.000 euron suuruiset apurahat, tieteellisen ja käytännöllisen, seuraaville henkilöille:

Tieteellinen apuraha:
Satu Suonperä, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kappalainen. Suonperän tutkimuksen aiheena on: Suomalaisten kotien kristillinen kasvatus - Rippikoululaisten vanhempien käsitys perheiden arvomaailmasta, kristillisestä kasvatuksesta ja rippikoulun merkityksestä maalla sekä kaupungissa.

Käytännöllinen apuraha
Terhi Paananen, Malmin seurakunnan seurakuntapastori. Paanasen aiheena on: Uusien raamattuopetuksen menetelmien etsiminen seurakuntien nuorisotyön ja erityisesti rippikoulutyön käyttöön. Materiaalin luominen työntekijöiden käyttöön.

Apurahan saajien nimet julkistettiin Helsingissä Papiston päivien avajaistilaisuudessa.

Terhi Paananen, Satu Suonperä ja Merja Laaksamo

Satu Suonperä

Terhi Paananen

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Syyskuu 2019 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille