Vuoden 2009 opintomatkat
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Vuoden 2009 opintomatkat

Rooma: 21. - 28.9.2009

Opintomatkan teemana on roomalaiskatolinen kirkko, paavius ja ekumenia.
Teemme päivämatkan Assisiin Fransiscuksen jalanjäljille.

Matkanjohtajat: Tallinnan suomalaisen seurakunnan kirkkoherra, TT Hannele Repo ja apulaistoiminnanjohtaja Merja Laaksamo.

Hinta 1200 €.

Pappisliiton jäsenten on mahdollista saada matkalle liiton matka-apuraha (350 €). Vuoden 2009 alusta apuraha liiton matkoille myönnetään myös eläkeläisjäsenille kuuden täyden vuoden välein. Opintomatkalle voivat ensisijaisesti osallistua Pappisliiton jäsenet puolisoineen.

Armenia: 19.-27.4.2009

Tutustumme Armenian Apostoliseen kirkkoon. Kristinusko julistettiin valtionuskonnoksi Armeniassa jo vuonna 301.

Opintomatkan teemoja ovat mm. armenialainen identiteetti, ”marttyyrikirkkokansa”, Armenian kansanmurhan muistopäivä, Armenian kirkon uudet koettelemukset ja haasteet sekä armenialainen kulttuuri.

Matkakohteitamme ovat pääkaupunki Jerevan ja sen kaupunkiseurakunnat, alun perin pakanatemppelinä toiminut Garni, joka oli vuoden 301 jälkeen kuninkaiden kesäasunto, Geghardin luolaluostari, Sevanin pappisseminaari, joka sijaitsee 2000 metrin korkeudessa Sevan-järven rannalla, Khor Virapin luostari muinaisessa Araratlaaksossa sekä Armenian apostolisen kirkon keskus Etsmiadzin.

Matkanjohtajat: yliopiston lehtori, TL Pekka Metso ja apulaistoiminnanjohtaja Merja Laaksamo.

Hinta: 1350 €.

Matkalle on mahdollista saada liiton matka-apuraha (350 €). Vuoden 2009 alusta apuraha liiton matkoille myönnetään myös eläkeläisjäsenille kuuden täyden vuoden välein. Opintomatkalle voivat osallistua Pappisliiton jäsenet puolisoineen.
Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1184-uusin-crux-lehti-4-2020
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille