Hostellit.fi -varausjärjestelmä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Suomen Hostellijärjestön jäsenedut

Uusi hostellivaraus -järjestelmä on avattu

Jäsenten oma online-varausjärjestelmä hostelleihin on avattu. Hostellit.fi -varausjärjestelmän kautta liittojen jäsenet voivat varata majoituksensa alennettuun hintaan.

Majoitusetu Suomen hostelleissa

Kirkon akateemisten henkilöjäsenet saavat kotimaan hostelleissa 10 % alennuksen normaalista majoitushinnasta. Alennuksen saamiseksi tulee jäsenen todistaa jäsenyytensä.

Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan

Hostelling International –verkoston jäsenkortin Kirkon akateemisten jäsenet saavat alennettuun hintaan: 15 € (norm. 20 €)/vuosi, 30 € (norm 40 €)/2 vuotta. Hostellikortin saa myös kännykkään ladattavana mobiiliversiona. Hostellikortti on henkilökohtainen. Hostellikortinhaltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ovat oikeutettuja samoihin etuihin ja alennuksiin. Ryhmäkortti vähintään 10 henkilön ryhmälle maksaa 100 €.

Hostellikortti oikeuttaa jäsenhintaiseen yöpymiseen kaikissa Hostelling International (HI) hostelleissa ympäri maailman. Verkostossa on noin 3500 hostellia jopa 90 eri maassa. Hostellikortilla saa myös erilaisia etuja ja alennuksia kotimaassa ja ulkomailla. Kaikki HI hostellit ympäri maailman löytyvät osoitteesta www.hihostels.com.

Kortin voi ostaa Hihostels.fi-verkkokaupasta.

Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille