Liiton lahjaesineet
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Liiton lahjaesineet

Liitto on hankkinut logollisia lahjaesineitä. Myös jäsenet voivat ostaa esineitä omakustannushintaan (hintoihin lisätään pakkaus- ja postituskulut).

Mukava lahja esimerkiksi alaosaston merkkipäiväsankareille!

100-vuotisjuhlakello 15 €

Matka-/pöytäkokoinen digitaalinäyttöinen kello, jossa kellonajan lisäksi päiväys, herätys, ajanotto ja lämpömittari. Väri valkoinen, kullanvärinen painatus liiton logo, nimi ja teksti 100 vuotta 2007.

Koristevati Tempo 60 €

Kotimaista käyttötaidetta, koristemaalattu (musta ja harmaa) puinen vati. Pohjassa liiton logo.

Kynttilälampetti Liekki 36 €

Kotimainen teräksinen purjeenmuotoinen kynttilälampetti yhdelle kynttilälle. "Purjeen" suunta vasen tai oikea, voidaan käyttää parina - kaari-ikkuna! Liiton logo kaiverrettuna.

Kangaskassi 5 €

Ekologinen kangaskassi lyhyillä kantosangoilla. Tummansininen, jossa valkoinen painatus liiton logo ja nimi.

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille