Pohjoismainen kirkkomusiikkisymposium siirtyy vuoteen 2021
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Pohjoismainen kirkkomusiikkisymposium siirtyy vuoteen 2021

NKS2020:sta tulee NKS2021

Pohjoismainen Kirkkomusiikkisymposium 2020 siirretään koronavirustilanteen johdosta. Paikalliset järjestäjät ovat päättäneet vallitsevien olosuhteiden takia, ettei ole perusteltua järjestää symposiumia vuonna 2020. Olosuhteet muissa pohjoismaissa ovat myös haastavat ja tällaisessa tilanteessa täytyy ajatella ensi sijassa osallistujien sekä yleisön turvallisuutta ja hyvinvointia.

Pohjoismainen Kirkkomusiikkisymposium järjestetään 26.-29.8.2021 Helsingissä. Pyrimme siirtämään symposiumin ohjelman kokonaisuudessaan, mutta olemme valmistautuneet siihen, että kaikkia tapahtumia ei ehkä voida siirtää. Uusi symposiumin ohjelma julkaistaan nettisivuilla www.nks2020.fi kesän 2020 aikana.

Ilmoittautuminen symposiumiin on nyt suljettu. Tämänhetkiset ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti koskemaan symposiumia NKS2021. Kongressitoimistomme Confedent International lähettää jo ilmoittautuneille tiedotteen, miten tulee menetellä, jos haluaa muutoksia ilmoittautumiseensa tai haluaa peruuttaa sen. Ilmoittautuminen symposiumiin NKS2021 avautuu 1.8.2020 ja osallistumismaksu tulee olemaan 280 euroa.

On valitettavaa ettemme voi toteuttaa symposiumia niin kuin on suunniteltu, mutta uskomme että elokuussa 2021 voimme tarjota erittäin kiinnostavan, korkeatasoisen ja sympaattisen symposiumin kauniissa Helsingissämme!


Tapahtuman kotisivun löydät osoitteesta nks2020.fi

Ensimmäinen Pohjoismainen Kirkkomusiikkisymposium järjestettiin 1930-luvulla ja siitä lähtien se on ollut merkittävä tapahtuma pohjoismaisella kirkkomusiikkirintamalla.

SYMPOSIUMIN ODOTETAAN KERÄÄVÄN PAIKALLE
noin 700 ammattimaista kirkkomuusikkoa koko Pohjolasta. Symposium järjestetään Helsingissä musiikillisena dynamonaan kaupungin suurenmoinen Musiikkitalo.

Symposium haluaa tuoda esiin tämän päivän ja tulevaisuuden kirkkomuusikon roolin monitoimityöntekijänä ja tuhattaiturina kehittyvässä ympäristössä kasvavin ja vaihtelevin vaatimuksin. 

SYMPOSIUMIN OHJELMA KÄSITTÄÄ lähemmäs 60 erilaista tapahtumaa, mm. konsertteja, työpajoja, messuja ja keskustelutilaisuuksia. Konserttien sisältö esittelee mittavan spektrin musiikkia kirkkomusiikin laajalta
kentältä. Taiteilijakaarti on edustava joukko laajaa pohjoismaista kirkkomusiikkikaartia. Ohjelma tarjonnassa painopiste on uudessa suomalaisessa kirkkomusiikissa.

Konserttien tarjonta käsittää kaikkea pienemmistä, intiimeistä
taide- ja musiikkitapaamisista aina suurenluokan juhlakonsertteihin kuten 700 laulajan suurkuoroon
Musiikkitalon konserttitalossa.

PÄÄAREENANA SYMPOSIUMISSA toimii Musiikkitalo Helsingissä. Talo toimii kokous- ja tapaamispaikkana symposiumin osanottajille. Talo tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen, virikkeisiin, inspiraatioihin, verkostoitumiseen, sosiaaliseen yhteisyyteen, kansainväliseen vaihtoon, kulttuurikontakteihin ja konkreettisiin kohtaamisiin ihmisten kanssa. Tämän lisäksi järjestetään konsertteja käytännöllisesti katsoen kaikissa keskustan kirkoissa.

Symposiumiin ovat tervetulleita kaikki kirkkomusiikin ystävät!

Pohjoismaisen kirkkomusiikisymposiumin järjestää neljän vuoden välein Pohjoismainen kirkkomusiikkineuvosto (Nordiska kyrkomusikrådet), jonka jäseninä ovat Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin kanttorijärjestöt.


Edelliset symposiumit:

7-11.9.2016 Göteborg, Ruotsi

6. - 9.9.2012 Reykjavik, Islanti
 

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1184-uusin-crux-lehti-4-2020
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille