Pohjoismainen kirkkomusiikkisymposium
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Pohjoismainen kirkkomusiikkisymposium

Pohjoismaisen kirkkomusiikisymposiumin järjestää neljän vuoden välein Pohjoismainen kirkkomusiikkineuvosto (Nordiska kyrkomusikrådet), jonka jäseninä ovat Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin kanttorijärjestöt.

Symposiumiin ovat tervetulleita kaikki kirkkomusiikin ystävät.

Seuraava Pohjoismainen kirkkomusiikkisymposium järjestetään 8.-11.9.2016 Ruotsissa Göteborgissa. Järjestäjien nettisivut tapahtumaan löydät tämän linkin kautta.


Kanttori-urkuriliiton opintomatka Pohjoismaiseen Kirkkomusiikkisymposiumiin Göteborgiin Ruotsiin 7. – 11.9.2016

Kanttori-urkuriliitto järjestää opintomatkan Pohjoismaiseen Kirkkomusiikkisymposiumiin Ruotsiin. Matkalle lähdetään 7. syyskuuta 2016. Matka päättyy symposiumin päättyessä 11. syyskuuta. Opintomatka sisältää matkat Helsinki – Göteborg – Helsinki, symposiumin ohjelman (ml. juhlaillallinen), majoituksen sekä liiton ohjelman ja palvelut.

Lisätietoa opintomatkan ohjelmasta ja hinnasta julkaistaan uutiskirjeessä ja liiton kotisivuilla, kunhan tiedot ovat saatavissa palveluntarjoajilta. Alustava hinta-arvio on 1200 euroa. Matkalle voi saada liiton opintomatkastipendin (200 euroa), jos ei ole sellaista saanut kuuteen täyteen vuoteen.


Edellinen symposium vietettiin 6. - 9.9.2012 Islannissa.
Katso dokumenttielokuva Islannin Pohjoismaisesta kirkkomusiikkisymposiumista!

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

Vakuutusnro 102-2318 (Kirkon akateemiset AKI r.y. ryhmämatkavakuutus) Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Vuosi 2018 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille