Liiton stipendit
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kanttori-urkuriliiton stipendit jaossa

Suomen Kanttori-urkuriliitolla on stipendirahasto, joka on perustettu liiton 75-vuotisjuhlien yhteydessä vuonna 1982. Stipendejä voidaan myöntää liiton jäsenille liiton toimialaan liittyvään tutkimus- ja opiskelutoimintaan sekä opintomatkoihin. Vuosittain myönnetään stipendejä yhteensä 3.500 euroa.


Stipendihakemukset osoitetaan hallitukselle. Mahdolliset liitteet voit toimittaa osoitteella **@**. Stipendien hakuaika päättyy vuosittain maaliskuun loppuun mennessä. Hallitus käsittelee stipendianomuksia kevään kokouksessaan hakuajan päättymisen jälkeen. Hallitus päättää hakemusten perusteella stipendien saajista.

Hakemuksesta on käytävä ilmi stipendin käyttötarkoitus, anottava summa, muut samaan tarkoitukseen anotut/saadut apurahat sekä pankkiyhteys, johon mahdollinen stipendi maksetaan.

Kanttori-urkuriliiton ja AKIn järjestämille opintomatkoille jäsenet voivat saada 200 euron suuruisen stipendin. Tämä opintomatkastipendi ei edellytä erillistä hakemusta, vaan se vähennetään matkan hinnasta.

Samalle henkilölle stipendi voidaan myöntää kuuden täyden vuoden välein. Tämä tarkoittaa, että vuonna 2019 stipendin voi saada uudelleen, jos ei ole saanut stipendiä vuoden 2012 jälkeen.

Stipendihakemuslomake Kanttori-urkuriliiton jäsenille

Stipendit myönnetään liiton jäsenille liiton toimintaan liittyvään tutkimus- ja opiskelutoimintaan sekä opintomatkoihin.

Stipendin hakuaika päättyy kunkin vuoden maaliskuun lopussa. Lue lisää

Liiton 100-vuotisjuhlastipendien saajat Riitta Hirvonen,
Jenni Urponen
ja Sirpa Lampinen

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1184-uusin-crux-lehti-4-2020
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille