Liiton stipendit
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kanttori-urkuriliiton stipendit jaossa

Suomen Kanttori-urkuriliitolla on stipendirahasto, joka on perustettu liiton 75-vuotisjuhlien yhteydessä vuonna 1982. Stipendejä voidaan myöntää liiton jäsenille liiton toimialaan liittyvään tutkimus- ja opiskelutoimintaan sekä opintomatkoihin. Vuosittain myönnetään stipendejä yhteensä 3.500 euroa.

Hallitus päättää stipendien hakuajoista, stipendeihin käytettävistä rahasummista sekä hakemusten perusteella stipendien saajista.

Stipendien hakuaika päättyy vuosittain maaliskuun loppuun mennessä. Stipendihakemukset osoitetaan hallitukselle. Mahdolliset liitteet voit toimittaa osoitteella **@**.

Hakemuksesta on käytävä ilmi stipendin käyttötarkoitus, anottava summa, muut samaan tarkoitukseen anotut/saadut apurahat sekä pankkiyhteys, johon mahdollinen stipendi maksetaan.

Hallitus käsittelee stipendianomuksia kevään kokouksessaan hakuajan päättymisen jälkeen.

Kanttori-urkuriliiton ja AKIn järjestämille opintomatkoille jäsenet voivat saada 200 euron suuruisen stipendin. Tämä opintomatkastipendi ei edellytä erillistä hakemusta, vaan se vähennetään matkan hinnasta.

Samalle henkilölle stipendi voidaan myöntää kuuden täyden vuoden välein. Tämä tarkoittaa, että vuonna 2017 stipendin voi saada uudelleen, jos ei ole saanut stipendiä vuoden 2010 jälkeen.

Stipendihakemuslomake Kanttori-urkuriliiton jäsenille

Stipendit myönnetään liiton jäsenille liiton toimintaan liittyvään tutkimus- ja opiskelutoimintaan sekä opintomatkoihin.

Stipendin hakuaika päättyy kunkin vuoden maaliskuun lopussa. Lue lisää

Liiton 100-vuotisjuhlastipendien saajat Riitta Hirvonen,
Jenni Urponen
ja Sirpa Lampinen