Liiton stipendit
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kanttori-urkuriliiton stipendit jaossa

Suomen Kanttori-urkuriliitolla on stipendirahasto, joka on perustettu liiton 75-vuotisjuhlien yhteydessä vuonna 1982. Stipendejä voidaan myöntää liiton jäsenille liiton toimialaan liittyvään tutkimus- ja opiskelutoimintaan sekä opintomatkoihin. Vuosittain myönnetään stipendejä yhteensä 3.500 euroa.


Stipendihakemukset osoitetaan hallitukselle. Mahdolliset liitteet voit toimittaa osoitteella **@**. Stipendien hakuaika päättyy vuosittain maaliskuun loppuun mennessä. Hallitus käsittelee stipendianomuksia kevään kokouksessaan hakuajan päättymisen jälkeen. Hallitus päättää hakemusten perusteella stipendien saajista.

Hakemuksesta on käytävä ilmi stipendin käyttötarkoitus, anottava summa, muut samaan tarkoitukseen anotut/saadut apurahat sekä pankkiyhteys, johon mahdollinen stipendi maksetaan.

Kanttori-urkuriliiton ja AKIn järjestämille opintomatkoille jäsenet voivat saada 200 euron suuruisen stipendin. Tämä opintomatkastipendi ei edellytä erillistä hakemusta, vaan se vähennetään matkan hinnasta.

Samalle henkilölle stipendi voidaan myöntää kuuden täyden vuoden välein. Tämä tarkoittaa, että vuonna 2019 stipendin voi saada uudelleen, jos ei ole saanut stipendiä vuoden 2012 jälkeen.

Stipendihakemuslomake Kanttori-urkuriliiton jäsenille

Stipendit myönnetään liiton jäsenille liiton toimintaan liittyvään tutkimus- ja opiskelutoimintaan sekä opintomatkoihin.

Stipendin hakuaika päättyy kunkin vuoden maaliskuun lopussa. Lue lisää

Liiton 100-vuotisjuhlastipendien saajat Riitta Hirvonen,
Jenni Urponen
ja Sirpa Lampinen

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille