Vuoden 2008 opintomatkat
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Vuoden 2008 opintomatkat

Unkari 10. - 15.6.2008

Pappisliitto järjesti opintomatkan Suomalais-ugrilaiseen pappeinkokoukseen Unkariin 10. - 15.6.2008. Varsinainen kokous pidettiin 10. - 14.6. Révfülöpissä, joka on kirkon konferenssikeskus Balatonin järven pohjoisrannalla.

Kokouksen teemana oli Uskon äidinkieli. Teema ilmentää reformaation perintöä, jossa keskeistä on ja on aina ollut Jumalan sana ja uskon ilmaisu kunkin omalla äidinkielellä. Kunkin maan tai kieliryhmän kirkon edustajat olivat vastuussa yhden päivän ohjelmasta, suomalaisten ohjelmaosuuden aiheena oli rukouksen kieli. Ohjelmaosuudesta vastasi professori Heikki Kotila.

Kokoukseen osallistui noin 80 henkeä Suomen, Unkarin, Romanian unkarilaisten, Viron ja Inkerin evankelis-luterilaisista kirkoista. Kokouksen jälkeen osallistujat kutsuttiin viikonlopuksi seurakuntiin.

Thaimaa: 1. - 14.2.2008

Pääkohteet Bangkok ja Hua Hin. Matkalla tutustuttiin lähetystyöhön, turistityöhön, ulkosuomalaistyöhön ja paikalliseen uskonnollisuuteen.

Asiantuntijaoppaana oli uususkontojen asiantuntija, uskontokasvatussihteeri Pekka Y. Hiltunen, joka on toiminut mm. lähetystyöntekijänä sekä julkaissut kirjoja. Matkanjohtajana oli apulaistoiminnanjohtaja Merja Laaksamo.
Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
Kuva on linkki toiselle sivulle https://www.akiliitot.fi/1184-uusin-crux-lehti-4-2020
Jäsentietojen muutos

Liitto tarvitsee jäsenistään ajantasaiset tiedot hoitaakseen edunvalvontaa ja muuta toimintaansa tehokkaasti. Voit käydä itse tekemässä jäsentietojen muutokset jäsenrekisteriin. Samalla kannattaa tarkistaa kaikkien jäsentietojen ajantasaisuus. Pyydämme ilmoittamaan pikaisesti, aina kun Lue lisää

AKIn jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

AKI on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Jäsenvakuutukset sisältävät vapaa-ajan matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. 1.1.2020 tai sen jälkeen ... Lue lisää

Tapahtumakalenteri

2021 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille