Suomen Kanttori-urkuriliitto 100 vuotta. "Leivästä, Sanasta ja Musiikista"
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Suomen Kanttori-urkuriliitto 100 vuotta. "Leivästä, Sanasta ja Musiikista"

Kanttori-urkuriliiton 100-vuotishistoriikkia voi tilata liiton toimistosta! Kirja julkistettiin 100-vuotisjuhlissa vuonna 2007.
 

Leivästä, Sanasta ja Musiikista
Suomen Kanttori-urkuriliitto 100 vuotta

Elävästi kirjoitettu historiikki Kanttori-urkureiden ammattiliiton värikkäistä vaiheista vuosina 1907 - 2007

Miksi ja miten kanttorikunta päätyi järjestäytymään valtakunnalliseksi ammattiliitoksi jo vuonna 1907? Mitä on tähän mennessä saavutettu, mihin liittoa vielä tarvitaan?

Satavuotisjuhlakirjassa valotetaan Suomen Kanttori-urkuriliiton aika ajoin myrskyisiäkin vaiheita monesta suunnasta. Professori Reijo Pajamon kirjoittama laaja historiaosuus valokuvineen kuljettaa lukijaa menneiden vuosikymmenten tiiviisiin tunnelmiin - niin musiikkijuhlien ja sävellyskilpailuiden kuin palkkaneuvottelujenkin ääreen. Nimekäs joukko kanttoreita ja kirkkomusiikin ystäviä pohtii kirjassa myös uuden vuosituhannen mukanaan tuomia haasteita.

Kirjan tilaukset Tuija Kukkoselta AKIn toimistosta puh. 09-4270 1503 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@akiliitot.fi. Kirjan hinta on jäsenille 25 euroa + lähetys- ja postikulut. Muille kirjaa myydään hintaan 35 euroa + lähetys- ja postikulut.

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille