Lakimiespalvelut
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

AKIn toimiston lakimiespalvelut/Juristtjänster

Työn ja viran oikeusasiat


Puhelinpalvelu on käytössä arkisin klo 10–14 
numerossa 09 4270 1502, sähköposti **@**.

AKIs jurist


Jurist Maarit Engström betjänar AKIs medlemmar på vardagar mellan kl 10–14. Hennes telefonnummer är 
09 4270 1502, epost **@**.


Maksuton puhelinneuvonta–apua yksityiselämän oikeusasioihin

Kirkon akateemiset AKI r.y.:n jäsenillä on jäsenetuna oikeus saada Eversheds Asianajotoimiston lakimiehiltä neuvontaa puhelimitse yksityiselämäänsä liittyvissä oikeudellisissa asioissa.


Eversheds Asianajotoimisto Oy

Miten kannattaisi edetä asuntokauppariidan selvittelyssä? Miten siirtää varallisuutta sukupolvelta toiselle? Miten vero milloinkin määräytyy? Mitä hyötyä on avioehtosopimuksesta?

Esimerkiksi näihin kysymyksiin voitte saada vastauksia puhelimitse asianajotoimistomme asiantuntijoilta. Lakimiehemme neuvovat vuosittain tuhansia ihmisiä heidän yksityiselämäänsä koskevissa asioissa. Tämän ansiosta meillä on vahva osaaminen ja kokemus yksityisten ihmisten oikeudellisista ongelmista ja riitojen ratkaisemisesta.

Puhelinneuvonta kattaa asiat, jotka jäsen voi esittää ja lakimies selvittää puhelimessa. Jos asiaa ei voida selvittää puhelinkeskustelun aikana, jäsenellä on mahdollisuus sopia lakimiehen kanssa toimeksiannosta. Toimeksiannosta veloitetaan erikseen.

Tarkemmat tiedot neuvonnan sisällöstä ja rajauksista löytyvät liiton nettisivuilta. Muun muassa työ- ja virkasuhdeasioissa jäsenen tulee edelleen kääntyä liiton puoleen.

Soittaessaan jäsenen tulee ilmoittaa jäsennumeronsa. Puhelinneuvontaa annetaan toimistossamme työpäivin klo 10 – 16 neuvontanumerossa 010 684 1300.

Edistätte oikeuksianne ja taloudellista etuanne kysymällä ajoissa neuvoa. Ennakointi säästää monilta ristiriidoilta ja vahingoilta.

Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Helmikuu Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille