Neuvontapalvelut
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Neuvontapalvelut

Työn ja viran oikeusasiat


Puhelinpalvelu on käytössä arkisin klo 10–14 
numerossa 09 4270 1502, sähköposti **@**.


Vi betjänar våra medlemmar på vardagar mellan kl 10–14, tel. 
09 4270 1502, epost **@**.


Maksuton puhelinneuvonta–apua yksityiselämän oikeusasioihin

Kirkon akateemiset AKI r.y.:n jäsenillä on jäsenetuna oikeus saada Eversheds Asianajotoimiston lakimiehiltä neuvontaa puhelimitse yksityiselämäänsä liittyvissä oikeudellisissa asioissa.


Eversheds Asianajotoimisto Oy

Miten kannattaisi edetä asuntokauppariidan selvittelyssä? Miten siirtää varallisuutta sukupolvelta toiselle? Miten vero milloinkin määräytyy? Mitä hyötyä on avioehtosopimuksesta?

Esimerkiksi näihin kysymyksiin voitte saada vastauksia puhelimitse asianajotoimistomme asiantuntijoilta. Lakimiehemme neuvovat vuosittain tuhansia ihmisiä heidän yksityiselämäänsä koskevissa asioissa. Tämän ansiosta meillä on vahva osaaminen ja kokemus yksityisten ihmisten oikeudellisista ongelmista ja riitojen ratkaisemisesta.

Puhelinneuvonta kattaa asiat, jotka jäsen voi esittää ja lakimies selvittää puhelimessa. Jos asiaa ei voida selvittää puhelinkeskustelun aikana, jäsenellä on mahdollisuus sopia lakimiehen kanssa toimeksiannosta. Toimeksiannosta veloitetaan erikseen.

Tarkemmat tiedot neuvonnan sisällöstä ja rajauksista löytyvät liiton nettisivuilta. Muun muassa työ- ja virkasuhdeasioissa jäsenen tulee edelleen kääntyä liiton puoleen.

Soittaessaan jäsenen tulee ilmoittaa jäsennumeronsa. Puhelinneuvontaa annetaan toimistossamme työpäivin klo 10 – 16 neuvontanumerossa 010 684 1300.

Edistätte oikeuksianne ja taloudellista etuanne kysymällä ajoissa neuvoa. Ennakointi säästää monilta ristiriidoilta ja vahingoilta.