Opiskelijatoimikunta
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Opiskelijatoimikunta

Pappisliiton opiskelijajäsenyys ei tarkoita vain postiluukusta kolahtavaa jäsenlehteä ja muita etuja, vaan myös todellista vaikuttamismahdollisuutta liiton asioihin. Opiskelijoiden ääntä kuullaan aina liiton ylimmässä johdossa asti, oli sitten kysymys opiskelijoita tai tulevaisuuden työntekijöitä koskettavista asioista.

Pappisliitossa opiskelijoiden asiaa pitää esillä opiskelijatoimikunta, joka on liiton hallituksen alainen pysyvä toimielin. Opiskelijatoimikunnassa on edustajia kaikista kolmesta teologisesta tiedekunnasta: edustajat nimetään opiskelijajärjestöjen TYT:n, FO:n ja TSF:n esitysten pohjalta. Tällä hetkellä toimikunnassa on viisi edustajaa Helsingin TYT:stä, kaksi Joensuun FO:sta ja yksi Åbo Akademin TSF:stä.

Opiskelijatoimikunnan tehtävänä on valvoa, että liitossa pidetään huolta myös opiskelijajäsenten asioista. Toimikunta pitää huolta opiskelijajäsenten eduista sekä opiskeluun että liiton toimintaan liittyvissä asioissa. Samalla opiskelijatoimikunta pitää liiton ajan tasalla opiskelijamaailman tapahtumista. Yhdessä koulutuspoliittisen asiantuntijan kanssa opiskelijatoimikunta suunnittelee ja toteuttaa liiton opiskelijatoimintaa.

Opiskelijatoimikunnan jäsenet toimivat liiton ”asiamiehinä” omissa tiedekunnissaan neuvomalla edunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä ja järjestämällä Pappisliiton paikallisia tilaisuuksia. Jos sinulla on toiveita liiton opiskelijatoimintaa koskien, nykäise rohkeasti oman tiedekuntasi opiskelijaedustajaa hihasta. Opiskelijaedustajat ovat opiskelijajäsenten suorin linkki liiton päätöksentekoon. Heidän kauttaan myös muut liiton toimintaan liittyvät toiveet kantautuvat liiton työntekijöiden korviin.

Opiskelijoilla on oma edustajansa myös liiton hallituksessa. Liiton ylintä päätösvaltaa käyttävässä valtuustossa opiskelijoilla on kuusi edustajaa.

Opiskelijatoimikunnan jäsenet vuonna 2017

Harju, Petra **@** (TYT)
Hiltunen, Eveliina **@** (TYT)
Kaski, Kata **@** (TYT)
Laakso, Ina **@** (TSF)
Mäkitalo, Jani **@** (FO)
Siltanen, Markus **@** (TYT)
Sikiö, Juuso **@** (FO)
Virtanen, Antti **@** (TYT)
Engström, Vesa **@**, asiantuntija, toimikunnan sihteeri

Opiskelijoiden edustaja Pappisliiton ja AKIn hallituksissa

Petra Harju (puhe- ja läsnäolo-oikeus), varajäsen AKIn hallituksessa Ina Laakso.

Opiskelijatoiminnasta vastaa
Asiantuntija Vesa Engström **@** puh. 050 5975231

 

Pappisliiton opiskelijatoimikunta

Kansainvälisen AY-jalkapalloturnauksen mitalikahveilla hopeakin jo hymyilytti

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille